Το MEGA Cinema φέρνει τον Δεκέμβριο σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση ταινίες με δυνατές σκηνοθετικές υπογραφές, διάσημους πρωταγωνιστές και καθηλωτικές ιστορίες. 

Από την πολυβραβευμένη τελευταία δημιουργία του Κουέντιν Ταραντίνο μέχρι δύο θρίλερ με σασπένς που κόβουν την ανάσα, το MEGA φέρνει την κινηματογραφική μαγεία στο σπίτι, με πρεμιέρες που δεν πρέπει να χάσει κανένας φίλος του κινηματογράφου. 

ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ… ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30

Ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο κορυφαίος Αμερικανός κινηματογραφιστής, υπογράφει έναν φόρο τιμής στο Χόλιγουντ, που ο ίδιος λατρεύει και τον έχει εμπνεύσει σε όλες τις ταινίες του («Pulp Fiction», «Kill Bill 1 & 2» «Django ο Τιμωρός», «Άδωξοι Μπάσταρδη» κ.ά.).

Βρισκόμαστε στο Λος Άντζελες του 1969. Ένας απαξιωμένος τηλεοπτικός ηθοποιός (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) και ο κασκαντέρ που τον ντουμπλάρει (Μπραντ Πιτ) προσπαθούν να αποκτήσουν φήμη και χρήμα στα τελευταία χρόνια της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, την ώρα που η βιομηχανία του θεάματος αλλάζει οριστικά. Η ένατη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι γεμάτη αναφορές σε χολιγουντιανά πρόσωπα, ιστορίες και μύθους, που ζωντανεύουν μέσα από το ευφυές σενάριο και τη σκηνοθετική μαεστρία του δημιουργού, καθώς και με ένα έξοχο καστ.

Το «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» ήταν υποψήφιο για δέκα Όσκαρ και κέρδισε εκείνα του σχεδιασμού παραγωγής και του Β΄ ανδρικού ρόλου (Μπραντ Πιτ). Η ταινία απέσπασε επίσης τρεις Χρυσές Σφαίρες (καλύτερη ταινία στην κατηγορία μιούζικαλ/κωμωδία, σενάριο και Β΄ ανδρικός ρόλος) και ήταν υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ των Καννών. Οι κριτικές ήταν διθυραμβικές, ενώ η ταινία συνάντησε μεγάλη εμπορική επιτυχία με εισπράξεις 375 εκατ. δολαρίων.


Δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία/Σενάριο: Κουέντιν Ταραντίνο

Παίζουν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Εμίλ Χιρς, Τίμοθι Όλιφαντ, Όστιν Μπάτλερ, Ντακότα Φάνινγκ, Μπρους Ντερν, Αλ Πατσίνο

Διάρκεια: 150 λεπτά


Ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

THE INTRUDER

ΤΡΙΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:20

Μια ανατρεπτική και φρέσκια ματιά στο κινηματογραφικό είδος του ψυχολογικού θρίλερ φέρνει ο βραβευμένος Αφρο-αμερικανός σκηνοθέτης Ντιόν Τέιλορ, σε μια ταινία με αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό και πρωταγωνιστή τον Ντένις Κουέιντ.

Ένα ερωτευμένο νεαρό ζευγάρι αποφασίζει να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο του όνειρο και να αγοράσει ένα πολυτελές σπίτι στην Κοιλάδα Νάπα. Ενώ ξεκινούν να κάνουν σχέδια για το μέλλον και όλα μεταξύ τους μοιάζουν να κυλούν υπέροχα, εμφανίζεται ξαφνικά ο Τσάρλι, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος συνδέεται με έναν πολύ περίεργο τρόπο με αυτή την κατοικία. Ποιο είναι το μυστικό που κρύβει ο Τσάρλι και μέχρι πού θα φτάσει για να μην εγκαταλείψει το αγαπημένο του οίκημα;

Ψυχολογικό θρίλερ αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Ντιόν Τέιλορ

Παίζουν: Ντένις Κουέιντ, Μέγκαν Γκουντ, Μάικλ Ίλι, Τζόζεφ Σικόρα

Διάρκεια: 92 λεπτά

BLACK AND BLUE

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30

Μία νεοσύλλεκτη αστυνομικός, την οποία υποδύεται η υποψήφια για Όσκαρ Ναόμι Χάρις («Moonlight»), είναι η ηρωίδα μιας αστυνομικής περιπέτειας με ασταμάτητη δράση και στοιχεία θρίλερ.

Η Αλίσια επιστρέφει στη Νέα Ορλεάνη, στην πόλη όπου μεγάλωσε, και ξεκινά να εργάζεται στην αστυνομικό τμήμα της πόλης. Κατά τη διάρκεια της πρώτης της περιπολίας γίνεται αυτόπτης μάρτυρας του φόνου ενός διακινητή ναρκωτικών από διεφθαρμένους συναδέλφους της. Το περιστατικό αυτό βιντεοσκοπείται από την κρυφή κάμερα που βρίσκεται στη στολή της. Η Αλίσια μπαίνει στο στόχαστρο εγκληματιών, που ζητούν εκδίκηση για το φόνο, αλλά και των δολοφόνων συναδέλφων της, που θέλουν να την κάνουν να σωπάσει. Θα καταφέρει να ξεφύγει από τους διώκτες της;

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Ντιόν Τέιλορ

Παίζουν: Ναόμι Χάρις, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Φρανκ Γκρίλο, Μάικ Κόλτερ

Διάρκεια: 99 λεπτά

#MegaCinema

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook