Η Μπέσυ Μάλφα ξεδιπλώνει γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος»
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, στις 00:15
Τα… μεσάνυχτα πηγαίνουν στην Μπέσυ Μάλφα. Η αγαπημένη ηθοποιός, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από τον ρόλο της στη σειρά «Μαύρα μεσάνυχτα», είναι καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, στις 00:15, για να ξεδιπλώσει μαζί μας γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της.
Η Μπέσυ Μάλφα μιλάει για τη διπλή επιστροφή της στο θέατρο και την ανταπόκριση του κοινού μετά τα σχεδόν δύο χρόνια του αποκλεισμού και αποκαλύπτει γιατί απέχει φέτος από την τηλεόραση και τι της αρέσει σε αυτήν.
Ακόμη, εξομολογείται την αγάπη της για τα μιούζικαλ, κάνει αποτίμηση των επαγγελματικών και προσωπικών επιλογών της και αποκαλύπτει αν έχει απωθημένα.
Εξηγεί τι ήταν αυτό που την παρακίνησε να γίνει ηθοποιός αλλά και ποιος κάνει τη διαχείριση των οικονομικών στο… καλλιτεχνικό σπίτι της και αναλύει τη σχέση της με τις δουλειές του σπιτιού.
Επίσης, μιλάει για τον επί σειρά ετών σύζυγό της και άντρα της ζωής της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, και τα τρία παιδιά τους και αποκαλύπτει πώς αισθάνεται για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ – Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Στις 21:00 η Τελετή Έναρξης – Το πρόγραμμα των μεταδόσεων
- Γιώργος Κακούσης: Σταματά τη δημοσιογραφία μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση – «Όλες μου οι συναλλαγές είναι διαφανείς και ελέγξιμες»
- Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη από υποδιοικήτρια της Ανεξάρτητης Αρχής για την Αγορά λόγω της εμπλοκής του συζύγου της στην υπόθεση Παναγόπουλου – Εκδιώχθηκε από την ΕΡΤ ο δημοσιογράφος
- «Η γη της ελιάς»: Ο έρωτας της Φρύνης και του Κωνσταντίνου φουντώνει και η αποκάλυψη είναι θέμα χρόνου
- Η πρώτη Ελληνίδα Μις Ευρώπη, η αμαρτία της να σπάσει το άβατο του Αγίου Όρους, η βαριά ασθένεια, η μετάνοια της και ο τίτλος της Λαίδης.
- Ζαζόπουλος-Κατσίγιαννη-Φωτιάδης-Πάζης: Πρεμιέρα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου για το πιο ερωτικό λαϊκό σχήμα
- Δημοσιογράφος και έξι εταιρείες κατηγορούνται μαζί με τον Παναγόπουλο της ΓΣΕΕ για υπεξαίρεση κονδυλίων ύψους 73 εκατ ευρώ – Έχει διαταχτεί η δέσμευση λογαριασμών για όλους
- Μηχανικός τηλεπικοινωνιών ήταν ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία και συνελήφθη λίγο πριν στείλει απόρρητες πληροφορίες στην Κίνα – Φόβοι για εκτεταμένο δίκτυο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook