«Όλα για τη Ζωή μας» – Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA
Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μας δείχνει πώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας και να ζούμε με ισορροπία.
Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, η εκπομπή βάζει στο μικροσκόπιο τους υδατάνθρακες και τα τρόφιμα όπως το ψωμί, τις πατάτες, τα μακαρόνια, το ρύζι αλλά και τα γλυκά. Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν «απαγορευμένες» τροφές απλώς και μόνο επειδή περιέχουν υδατάνθρακες. Τονίζουν όμως παράλληλα ότι η υπερβολική κατανάλωσή τους ευθύνεται για πολλά προβλήματα υγείας.
Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Κατερίνα Λάσπα, η οποία μιλάει για τους υδατάνθρακες που περιλαμβάνει στη διατροφή της, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους καταφέρνει να μην «ξεφεύγει» στην κατανάλωσή τους.
Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής μαθαίνουμε πώς θα δώσουμε γεύση στη διατροφή χωρίς αλάτι, ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της εξωσωματικής γονιμοποίησης και της κατάψυξης ωαρίων, αλλά και πώς εξηγείται η συνήθεια του κουτσομπολιού.
Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, η εκπομπή ασχολείται με τις καούρες, τη δυσάρεστη δηλαδή αίσθηση «καψίματος» στο στήθος μετά το γεύμα. Οι ειδικοί εξηγούν τα αίτια της καούρας και επισημαίνουν ότι δεν σχετίζεται πάντα με τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, μια πάθηση που ταλαιπωρεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους και εκδηλώνεται με ποικίλα διαφορετικά συμπτώματα.
Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη, ο οποίος μιλάει για τη δική του περιπέτεια με τις καούρες και την γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.
Στην εκπομπή παρουσιάζονται επίσης θέματα για τις διαφορές ανδρών και γυναικών στον σωματικό πόνο καθώς και για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, ενώ μπαίνουμε σε εορταστικούς ρυθμούς με ένα βίντεο για τα φυσικά και τεχνητά χριστουγεννιάτικα δέντρα.
Ολες οι Ειδήσεις
- ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος και η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια – Δεν θίγονται κανόνες και παραδόσεις της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας
- Ο δήμαρχος του Άη Στράτη έκανε επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου – Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο
- Κωνσταντοπούλου: Νέο βίντεο στα δικαστήρια της Λάρισας – «Ελάτε λίγο μαζί μου, κοιτάξτε εμένα»
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου και Καρυστιανού: «Σκηνές Άγριας Δύσης, τραμπουκισμοί, φασιστική νοοτροπία, θέλουν να μην γίνει η δίκη για τα Τέμπη»
- Μάρτζυ Λαζάρου: «Δεν ταίριαξα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη» -«Βίωσα κακοποίηση… Φοβόμουν, ντρεπόμουν να μιλήσω» (βίντεο)
- Το Ιράν κρέμασε δημόσια 19χρονο παλαιστή που συμμετείχε στις διαδηλώσεις – Καταγγελίες ότι βασανίστηκε
- Νεκρός ο εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης Αλί Μοχάμεντ Ναϊνί μετά από ισραηλινή επιδρομή
- Μπέτις – Παναθηναϊκός 4-0: Βαριά ήττα για το τριφύλλι – Τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο της πρόκρισης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook