Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του «Κωνσταντίνου» στην επιτυχημένη σειρά «Γη της Ελιάς» του MEGA.

Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», για την οικογένειά του, αλλά και για την συμμετοχή του στην «Γη της Ελιάς».

Ο Μάξιμος Μουμούρης, μίλησε για την οικογένειά του. «Οι κόρες μου είναι πολύ ευαισθητοποιημένες, και ο επαγγελματικός προσδιορισμός τους, πηγαίνει προς τα εκεί. Όταν μία οικογένεια είναι ευαισθητοποιημένη, τότε γίνονται και τα παιδιά. Οι τρεις κόρες μου είναι γαντζωμένες πάνω μου, το απολαμβάνω όμως!»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο του «Κωνσταντίνου» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς». «Τα κορίτσια μου δεν βλέπουν Γη της Ελιάς, δεν είναι για την ηλικία τους. Τα παιδιά έχουν ένα μύθο για τον μπαμπά, εάν δουν κάτι, καταργείται ο «μύθος».

«Με την Νάντια δεν προλαβαίνουμε να δούμε μαζί την σειρά. Δεν μου έχει γίνει ποτέ τηλεοπτική πρόταση, εάν γινόταν κάτι τέτοιο, θα ήθελα να συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο», πρόσθεσε.

Για τον ρόλο του στην «Γη της Ελιάς»

«Έχω εμπιστοσύνη στην παραγωγή, ήξερα ότι θα είναι πολύ ενδιαφέρων ρόλος. «Ο Κωνσταντίνος είναι πραγματικά ερωτευμένος με την Ισμήνη, είναι και άνθρωπος παρόλο που πολλοί δεν το πιστεύουν. Μπορεί να είναι μία αφορμή να μαλακώσει ως χαρακτήρας. Είναι η αφορμή ο έρωτάς του για την Ισμήνη για να τον αλλάξει με κάποιο τρόπο. Θα υπάρξει μία εσωτερική σύγκρουση στον Κωνσταντίνο. Το δαχτυλίδι δεν είναι από τα κλοπιμαία και ο γάμος θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Είναι ο ιθύνων νους πίσω από όλα;

«Υπάρχει ένα μεγάλο κεφάλι πίσω από όλους αυτούς, που ο Κωνσταντίνος τυγχάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του. Ακόμα δεν τον έχουμε δει να εμφανίζεται. Μπορεί να έρχεται από το εξωτερικό, δεν μπορώ να αποκαλύψω, δεν ξέρω εάν είναι και ξένος ηθοποιός», πρόσθεσε.

Ο Μάξιμος Μουμούρης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αιολική Γη» που κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη» στο θέατρο Ρεξ.

Ο Μάξιμος Μουμούρης, είναι μισός Ιταλός και στην συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την γειτονική χώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook