Το MEGA εγκαινιάζει την υβριδική του πλατφόρμα, ΜEGA Play, προσφέροντας μία σύγχρονη, on-demand τηλεοπτική εμπειρία με το πιο πλούσιο περιεχόμενο.

Το MEGA Play δίνει στον τηλεθεατή, οποιαδήποτε ώρα το επιθυμεί, δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα επεισόδια των αγαπημένων σειρών του MEGA, σε εκπομπές και αποσπάσματα από το ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού, καθώς και σε αγώνες και στιγμιότυπα από το UEFA Champions League.

Εκτός από το πλούσιο πρόγραμμα της φετινής σεζόν του MEGA, ο τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει στο MEGA Play κλασικές αγαπημένες σειρές από την αξεπέραστη ταινιοθήκη του σταθμού, που θα ανανεώνονται τακτικά, το live streaming του One Channel, καθώς και να ακούσει τον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 104,6.

Για να απολαύσει ο τηλεθεατής το MEGA Play, τη νέα υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται είναι να διαθέτει έξυπνη τηλεόραση (smart TV) συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, και να πατήσει το κόκκινο κουμπί. Μέσα από ένα φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον, εξαιρετικά εύκολο στην πλοήγηση, ο τηλεθεατής αποκτά πρόσβαση σε ένα πρόγραμμα με μεγάλη ποικιλία, που ανταποκρίνεται σε κάθε προτίμηση.

Πατήστε το κόκκινο κουμπί της τηλεόρασης και ανακαλύψτε χωρίς περιορισμούς την αναβαθμισμένη τηλεοπτική εμπειρία του MEGA Play!

ΜEGA Play: #ToMegaToKalo τώρα και υβριδικό!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook