Η Αννίτα Πάνια υποδέχεται την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα, στην ταράτσα της στο OPEN, τον Λευτέρη Πανταζή σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, αφού τα λένε όλα «ΑΝΟΙΧΤΑ».

Ο Λευτέρης Πανταζής ανοίγει την καρδιά του στην Αννίτα και μιλά για τα φτωχικά παιδικά του χρόνια στην Ελλάδα, ενώ αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση του με τα αδέρφια και τον πατέρα του.

Γυρνάει πίσω το χρόνο και θυμάται την πρώτη γνωριμία του με την Άντζελα Δημητρίου και το μεγάλο έρωτα που έζησαν. Αποκαλύπτει για πρώτη φορά, πώς μια εγκυμοσύνη άλλαξε όλη του την ζωή του και συγκινείται για την μονάκριβη κόρη του Κόνι Μεταξά.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρεται και στο εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε και εξηγεί πως η πίστη τον βοήθησε να το ξεπεράσει. Αποκαλύπτει ακόμα το μεγάλο του μυστικό, τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο συμπαθή και επικοινωνιακό πάνω στις πίστες. Τέλος, μοιράζεται μία ιστορία με την Αννίτα, όταν αναγκάστηκε «να βάλει στη θέση του», γνωστό καλλιτέχνη ο οποίος «είχε καβαλήσει το καλάμι», τα πρώτα χρόνια της επιτυχίας του.

Η Αννίτα έχει ετοιμάσει πολλές όμορφες εκπλήξεις για τον Λευτέρη. Ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Θάνος Πετρέλης, η κόρη του Κόνι Μεταξά, ο Μάριος Καπότσης αλλά και ο κολλητός του Ρούλης Μακρίδης αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τραγουδιστή.

Φυσικά, ο Λευτέρης , τραγουδά για την Αννίτα τις επιτυχίες του, αλλά και πολλά άλλα ξεχωριστά κομμάτια με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Η συνέχεια στην ταράτσα της Αννίτας, στο OPEN

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook