Δεν άφησε ασχολίαστο το θέμα η παρουσιάστρια του ALPHA.

Φανερά θυμωμένη εμφανίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετά το δημοσίευμα του περιοδικού «Ciao» σχετικά με τη νέα αγαπημένη του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Όπως ανέφερε το εν λόγω δημοσίευμα, ο νεαρός επιχειρηματίας έχει προχωρήσει στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από την Καινούργιου.

Ο ίδιος φέρεται να έχει ξεκινήσει καινούργια σχέση με μία 25χρονη τραγουδίστρια της εναλλακτικής μουσικής σκηνής, την οποία γνώρισε μέσω του κοινού τους φίλου, Μύρωνα Στρατή, με τον οποίο ο Τσαγκρίδης τον τελευταίο καιρό έχει πραγματοποιήσει πολλές κοινές εξόδους.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε το θέμα ασχολίαστο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, γυρνώντας από διαφημιστικό διάλειμμα στο πλατό έπαιξε ένα από τα πρώτα τραγούδια του Μύρωνα Στρατή, με την ίδια να παίρνει τον λόγο και να λέει:

«Μύρωνας Στρατής. Kαι επειδή διάφορα διαβάζω σε κάτι χαζοφυλάδες, ο Μύρωνας Στρατής δεν έχει καμία φίλη τραγουδίστρια, που γράφετε διάφορα περίεργα. Ξέρω εγώ τι λέω. Αυτά που αναδημοσιεύονται στα sites. Ξέρετε και μου τα κρύβετε που τα βλέπετε πάνω στο γραφείο».

Μένει να δούμε ποια από τις δύο πλευρές θα επιβεβαιωθεί…

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook