Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15.00 στο OPEN, η Μυρτώ Κάζη και ο Ετεοκλής Παύλου μας κρατάνε την καλύτερη συντροφιά με θέματα που μας απασχολούν και με αγαπημένους καλεσμένους που μοιράζονται με την εκπομπή τις δικές τους εμπειρίες.

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 15.00, η Μυρτώ και ο Ετεοκλής υποδέχονται στο «Familiar» την εκρηκτική Shaya η οποία μας διηγείται τη γνωριμία της με τον σύζυγό της. Μια φιλία που έγινε γρήγορα έρωτας και κορυφώθηκε με μια πρόταση γάμου… με πιτζάμες. Αν και οι δύο του γονείς ασχολούνται με τη μουσική, στον γιό τους δεν αρέσει καθόλου ο χορός και το τραγούδι, μάλλον γιατί το έχει συνδυάσει με τη δουλειά των γονιών του που τους κρατάει μακριά.

Για τα Χριστούγεννα που έρχονται, η Σταυρούλα Χρόνη μας δείχνει πως να φτιάχνουμε στολίδια και διακοσμητικά μαζί με τα παιδιά μας, ενώ ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Γιώργος Λεμπέσης, μας συστήνει τον λογοτεχνικό του ήρωα τον «Καλτσοκλέφτη».

Ακόμα, η Μυρτώ και ο Ετεοκλής επισκέπτονται ένα «δωμάτιο θυμού» όπου τα σπάνε όλα στην κυριολεξία!

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στις 15.00, η Άριελ Κωνσταντινίδη κάθεται στον καναπέ του «Familiar» και με ειλικρίνεια και συγκίνηση μας μιλάει για τις δύο αποβολές που είχε πριν τη γέννηση των διδύμων και για το πόσο πολύ της στοίχισαν. Ως μητέρα, αυτό που προσπαθεί είναι οι γιοί της να είναι ανεξάρτητοι, να έχουν γνώμη και να εκφράζουν ελεύθερα τα συναισθήματά τους.

Βρισκόμαστε 15 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και θέτουμε ένα πολύ καίριο ερώτημα: Ξεκουράζονται οι γονείς στις διακοπές; Η ψυχολόγος Ζωή Στραβοπόδη αναλύει τα λάθη και προτείνει λύσεις, ώστε και οι γονείς να απολαύσουν τα Χριστούγεννα.

Η face yoga expert Φωτεινή Καραγεώργου μας δείχνει ασκήσεις για να δείχνουμε ξεκούραστοι ενώ μαθαίνουμε τα πάντα για το πατινάζ, μια συναρπαστική δραστηριότητα που γονείς και παιδιά μπορούν να απολαύσουν μαζί αυτές τις γιορτές.

«Familiar»: Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15:00 στο OPEN

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook