Ο Θέμης Γεωργαντάς βρέθηκε τηλεφωνικά στο "Καλύτερα δε Γίνεται" και ξεκαθάρισε τι συνέβη.

Το πρώην Survivor, Νίκο Μπάρτζη, είχε καλεσμένο στο «εξομολογητήριό» του στο After Dark ο Θέμης Γεωργαντάς, μία από τις ερωτήσεις ωστόσο που του έκανε φαίνεται ότι ενόχλησε μια μερίδα του κόσμου.

Αμέσως, δημιουργήθηκαν αντιδράσεις για την ερώτηση στο twitter, την εποχή μάλιστα που οι γυναικοκτονίες αποτελούν πρώτο θέμα της επικαιρότητας.

Η ερώτηση “sex, marry, kill”, ήταν εκείνη που φάνηκε να παρεξηγείται, παρά το γεγονός ότι ήταν εμφανής η χιουμοριστική διάθεσή της.

«Η ερώτηση “sex-marry-kill”, ειναι συνηθισμενη ερωτηση πολλά χρόνια πριν, ειναι και σε παιχνίδι που παίζουν στα σχολεία στο εξωτερικό. Είναι καθαρά χιουμοριστική ερώτηση και σκοπεύει σε χιουμοριστική απάντηση. Ο Νίκος Μπάρτζης δεν έδωσε ατυχή απάντηση από τη στιγμή που ρωτήθηκε από εμένα.

Ήταν ξεκάθαρα χιουμοριστική η πρόθεσή μου. Αν κάποιοι έχουν ενοχληθεί ζητάω συγγνώμη 100 φορές. Είναι παιχνιδιάρικο το ύφος όλο το εξομολογητήριο. Δεν θεωρήσαμε ότι θίγει κάποιον. Ζητάω και πάλι συγγνώμη, αν μη τι άλλο θεωρώ ότι είναι τραβηγμένο από το μαλλιά όλο αυτό. Δεν θέλω να στεναχωριούνται κάποιοι άνθρωποι. Οι τηλεθεατές με ξέρουν και ποτέ μα ποτέ δεν έχω προσβάλλει άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά ο Θέμης Γεωργαντάς στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται».

«Όλοι αυτοί που ενοχλήθηκαν, θέλω να μπουν στη wiki και να δουν όλο το ιστορικό αυτό του παιχνιδιού. Έχει μπει και στο Spiderman. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι είναι με χιουμοριστική διάθεση και χωρίς να θέλει να προσβάλλει την υπόσταση του ανθρώπου», κατέληξε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook