«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο OPEN παρέα με την Μελίνα Ασλανίδου, τον Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη και τον Ματθαίο Τσαχουρίδη, έχουν ετοιμάσει μια βραδιά με πολλές μουσικές εκπλήξεις, μια βραδιά μαγική.

Η Μελίνα Ασλανίδου καθηλώνει με την εκπληκτική φωνή της, τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες της. Τραγούδια αγαπημένα που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, όπως το «Τι σου κάνα και πίνεις», το κομμάτι που έκανε τη Μελίνα γνωστή στο ευρύ κοινό. Ακόμα, θυμάται αγαπημένους της συνθέτες, στιχουργούς και συγκινείται καθώς ερμηνεύει τα τραγούδια που δημιούργησαν για την ίδια. Ένα από αυτά είναι και το «Γεια σου», που γράφτηκε εν μέσω καραντίνας από τον Γιώργο Θεοφάνους. Η συνύπαρξη Μελίνας Ασλανίδου και Γιώργου Θεοφάνους συνεχίζεται, με τον συνθέτη να συνοδεύει με το πιάνο του τη μοναδική φωνή της. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγουδάει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες και μας παρασέρνει σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι.

Στη συνέχεια, η παρέα μεγαλώνει και οι αδελφοί Τσαχουρίδη ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη όχι μόνο με τα ποντιακά τους τραγούδια αλλά ερμηνεύοντας και άλλες μεγάλες χορευτικές επιτυχίες. Τα ταλαντούχα αδέρφια από τη Βέροια έχουν και άλλα πολλά κοινά με την Μελίνα, πέρα από την κοινή ποντιακή τους καταγωγή. Έχουν δημιουργήσει μάλιστα και ένα ερωτικό, ρυθμικό τραγούδι το «Μέσα στην αγκαλιά σου». Ο Κωνσταντίνος και η Μελίνα τραγουδάνε το απολαυστικό ντουέτο τους, με έναν ξεχωριστό τρόπο. Μοναδικές ερμηνείες που καθηλώνουν και την ποντιακή λύρα να κλέβει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και την καρδιά της Μελίνας.

Αυτή την Παρασκευή το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους αγαπημένους καλλιτέχνες και δημιουργούς είναι ο Δημήτρης Μπάκουλης. Ο Δημήτρης είναι 30 ετών, είναι τραγουδοποιός, του αρέσει να γράφει και να τραγουδάει. Όπως φαίνεται αλλά και «ακούγεται» ο Δημήτρης Μπάκουλης ήρθε για να μείνει.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα…

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο OPEN.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook