Ο Σπύρος Πανόπουλος απόψε στις «ΑΠΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ»

Οι «ΑΠΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ» υποδέχονται τον δημιουργό του πρώτου ελληνικού υπεραυτοκινήτου, Σπύρο Πανόπουλο, απόψε τα μεσάνυχτα στο OPEN.

Ο Σπύρος Πανόπουλος εξηγεί όλη τη διαδικασία κατασκευής του πιο γρήγορου αυτοκινήτου στον κόσμο, το «CHAOS» και αποκαλύπτει πότε θα γίνει η παρουσίασή του που όλοι αναμένουν.

Μιλάει για τον τρόπο λειτουργίας της «Αναδιάπλασης», της πατέντας που έχει δημιουργήσει και αναφέρεται και στις άλλες εφαρμογές που έχει η τεχνολογία που ανέπτυξε, εκτός από τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αποκαλύπτει πώς κατάφερε να δημιουργήσει την εταιρία του, ποιο είναι το όραμά του, ποια παγκόσμια ρεκόρ έχει κατακτήσει μέχρι σήμερα αλλά και πώς θα αλλάξει η τεχνολογία του το μέλλον της κίνησης.

Εξηγεί επίσης ποιες καινοτομίες θα εισάγει το «APEIRON», το επόμενό του εγχείρημα στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο Σπύρος Πανόπουλος δίνει έμφαση στο μέλλον της χώρας μας και πώς μέσα από το δικό του έργο και την παρακαταθήκη του, μπορούμε να πάμε τεχνολογικά ένα βήμα παρακάτω.

Στο challenge του αποψινού επεισοδίου ο Σπύρος Πανόπουλος συγκρίνει το «CHAOS» με διάσημα αυτοκίνητα και απαντάει με το ιδιαίτερο χιούμορ του με ποιον τρόπο το δικό του υπεραυτοκίνητο… είναι καλύτερο από αυτά!

«Απλές Κουβέντες» by Men of Style απόψε στις 00:00, στο OPEN, με καλεσμένο, τον Σπύρο Πανόπουλο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook