Αίσθηση προκαλούν όσα λέει ο πρώην στενός συνεργάτης του παρουσιαστή στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

Αποτροπιασμό και αίσθηση προκαλούν όσα δήλωσε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο πρώην στενός συνεργάτης του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Στάθης Βακάρος, λέγοντας πως κάποια στιγμή θα πρέπει και ο ίδιος ο «πρωταγωνιστής» του σκανδάλου να βγει και να μιλήσει δημοσίως για όσα αποκαλύπτονται.

Ακόμη, είπε πως από τα χρόνια της στενής σχέσης τους, στην διάρκεια των οποίων είχε γνωρίσει πολλές από τις γυναίκες με τις οποίες είχε σχέσεις ο παρουσιαστής, έχει μάθει πολύ καλά τον χαρακτήρα του Στάθη Παναγιωτόπουλου και πιστεύει πως σίγουρα γνώριζε και ανέμενε όσα συμβαίνουν μετά τον ορυμαγδό των καταγγελιών και των αναφορών.

Μάλιστα, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Στάθης Βακάρος, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «απολαμβάνει» όσα συμβαίνουν με επίκεντρο το πρόσωπο του, ακόμη και την σύλληψη του και όσα ακολούθησαν ή προηγήθηκαν αυτής.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή «Το Πρωινό» με όσα λέει ο Στάθης Βακάρος, αλλά και άλλα πρόσωπα που γνωρίζουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

 

Νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή, μίλησε ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος σχετικά με τις εξελίξεις και την δικαστική αντιμετώπιση της υπόθεσης, αναλόγως και των στοιχείων που υπάρχουν ήδη ή θα προκύψουν στην δικογραφία:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook