Το πιο κεφάτο χριστουγεννιάτικο πρωινό έχει ετοιμάσει η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα του OPEN WEEKEND, με λαμπερούς και αγαπημένους καλεσμένους.

Ανήμερα Χριστουγέννων στις 09:50 στο OPEN, ο Σάκης Αρσενίου και o Γιώργος Δασκουλίδης, έρχονται στην εκπομπή και μας ξεσηκώνουν με τις αγαπημένες επιτυχίες τους. Πολύ κέφι, χορός και τραγούδι με την καλύτερη χριστουγεννιάτικη παρέα.

Ακόμα, η εκπομπή θυμάται όλα τα σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν ανήμερα Χριστουγέννων, ενώ οι τηλεθεατές δηλώνουν στην κάμερα τι θα ήθελαν να αφήσουν πίσω τους το 2021.

Τα Χριστούγεννα, εκτός των άλλων, είναι η γιορτή των παιδιών, για αυτό η Ελένη και η υπόλοιπη ομάδα επισκέπτονται το Christmas Factory στο Γκάζι και διασκεδάζουν με την ψυχή τους σαν μικρά παιδιά.

Στην κάμερα του OPEN WEEKEND μιλάνε οι Ελεονώρα Μελέτη, Σάββας Πούμπουρας, Γιώργος Τσαλίκης, Σταμάτης Γονίδης, Μπέσσυ Αργυράκη, Mέμος Μπεγνής, Χριστίνα Βραχάλη, Φάνης Μουρατίδης, Σπύρος Μπιμπίλας, Μάνος Ιωάννου κ.α. και θυμούνται τα δικά τους ξεχωριστά Χριστούγεννα.

Ακόμα, ο Αντώνης Λουδάρος δίνει στην εκπομπή μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Μιλάει για τις σχέσεις, τον γάμο αλλά και την απώλεια της μητέρας του.

Η Ντίνα Νικολάου μαγειρεύει γαλοπούλα με σκόρδο, λεμόνι και γλυκοπατάτες και ο Κώστας Λεφάκης αποκαλύπτει τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για τις ημέρες των γιορτών.

Το εορταστικό κλίμα συνεχίζεται και την επόμενη ημέρα Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, με πλούσια και γιορτινή θεματολογία.

Στην κάμερα του OPEN WEEKEND μιλάει ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος θυμάται τα Χριστούγεννα όταν ήταν στο ορφανοτροφείο και συγκινείται με την ανάμνηση της γιαγιάς του. Στο στούντιο έρχεται ο μοναδικός Χάρης Ρώμας μαζί με τον θίασο της θεατρικής παράστασης «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» και μας ανεβάζουν τη διάθεση.

Ακόμα η Ζωή Τηγανούρια, η Ελληνίδα μουσικοσυνθέτρια που έγραψε μουσική για ταινία του Hollywood, μιλάει στην εκπομπή για την εμπειρία της αυτή, ενώ ο Μάγος Τρίσταν έρχεται στο στούντιο και εντυπωσιάζει με τα μαγικά του κόλπα.

Η Ντίνα Νικολάου ετοιμάζει εκπληκτικό γιορτινό Cheesecake με μελομακάρονα στο ποτήρι.

Η εκπομπή θυμάται ακόμα τα σημαντικότερα γεγονότα που σημάδεψαν το 2021 και τις υποθέσεις που μας συγκλόνισαν. Τέλος, το OPEN WEEKEND συνδέεται με τη στολισμένη Αθήνα αλλά και τη λαμπερή Ρώμη και μας μεταφέρει το γιορτινό, χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Χριστουγεννιάτικο OPEN WEEKEND με την Ελένη Τσολάκη και την καλύτερη παρέα!

Γιατί οι δικές μας γιορτές είναι OPEN!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook