Η κάμερα ακολουθούσε τη Ναυσικά με το μπραζίλιαv μπικίvι της από την καλύβα μέχρι τη θάλασσα όπου έκανε τις βουτιές της.

Ανεβαίνει με ταχύτητα φωτός η θερμοκρασία στον Άγιο Δομίνικο και τα κορίτσια του Survivor ζεσταίνονται, και τι να κάνουν; Βουτιές στην θάλασσα όπως φαίνεται είναι η λύση!

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Survivor ανέκαθεν, είναι τα πλάνα από την παραλία όπου λιάζονται και κάνουν βουτιές κάποια από τα ωραία κορμιά που υπάρχουν σε αυτή τη μεριά του Άγιου Δομίνικου, ιδίως οι εντυπωσιακές κυρίες.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Μυριέλλα Κουρέντη, Ελισάβετ Σπανού, Βρισηίδα Ανδριώτου, Αθηνά Ευμορφιάδη και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από την πλευρά των Διάσημων, αποτελούν έναν πόλο έλξης για το ανδρικό κοινό.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η κάμερα ακολουθούσε τη Ναυσικά με το μπραζίλιαv μπικίvι της από την καλύβα μέχρι τη θάλασσα όπου έκανε τις βουτιές της και δεν έλειψαν τα αργά πλάνα που κατευθύνονται από τα πέλματα της μέχρι πιο πάνω, με κοντινές λήψεις στις καμπύλες της.

Αφού έπαιξε το παιχνίδι με την κάμερα, η Ναυσικά πήγε κι έκατσε δίπλα στην Ελισάβετ Σπανού και την Αθηνά Ευμορφιάδη, με τις κάμερες να μη φεύγουν στιγμή από πάνω τους…

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook