Τα σχόλια Σκορδά - Λιάγκα για την Αγγελική Ηλιάδη.

Δύσκολες ώρες για την Αγγελική Ηλιάδη μετά τον θάνατο του πατέρα της. Η τραγουδίστρια μάλιστα αποχώρησε εκτάκτως από τη Φάρμα, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη μητέρα της.

Το σχετικό απόσπασμα παρουσίασε το Πρωινό του ANT1 με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζουν την πρώτη αντίδραση της Αγγελικής Ηλιάδη.

«Της είπαν ότι έφυγε ο μπαμπάς της και μίλησε για τη Φάρμα; Θα ήταν σε κατάσταση σοκ η κοπέλα», είπε η Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας το απόσπασμα.

Και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε ο πατέρας της, εμένα δεν μου φάνηκε να είναι σε κατάσταση σοκ. Αυτό όμως είναι και ο εγκλεισμός, δηλαδή είσαι μέσα στο ριάλιτι και δεν ξέρεις τι συνέβη έξω. Μπορεί ο άνθρωπος να ήταν βαριά άρρωστός, όμως απ΄ότι βλέπω εδώ στο απόσπασμα από το επεισόδιο, το αντιμετώπισε αρκετά ψύχραιμα η κοπέλα. Συλλυπητήρια».

Και συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας για την Αγγελική Ηλιάδη: «Μα συγγνώμη, χάνεις τον πατέρα σου και το μόνο πράγμα που έχεις να πεις είναι: Παιδιά θα σας δω έξω από τη Φάρμα».

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook