Ο δικηγόρος του Μ.Κ. Γιάννης Γλύκας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να μιλήσει για την υπόθεση, οι τόνοι ανέβηκαν και η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε on air.

Δεύτερη μήνυση εναντίον της Ιωάννας Τούνη κατατέθηκε από τον άνδρα που κατονόμασε η γνωστή Influencer ότι διέρρευσε το revenge porn βίντεο της. Ο δικηγόρος του Μ.Κ. Γιάννης Γλύκας βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να μιλήσει για την υπόθεση, οι τόνοι ανέβηκαν και η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε on air.

«Παρακαλώ τον πελάτη σας να μπει για ένα λεπτό – γιατί γνωρίζω ότι και ο πελάτης σας έχει σχέση με μια κοπέλα πολλά χρόνια – να μπει ένα δευτερόλεπτο στη θέση του Δημήτρη. Εγώ δεν είμαι δικαστήριο, μιλάω για τον άνδρα» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Την ευθύνη της εκπομπής την έχετε εσείς. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, μια κοπέλα έχει πληγεί από αυτό το καταλαβαίνω. Ποιος όμως το επαναφέρει στη δημοσιότητα; Ο Μ.Κ ή η κ. Τούνη;» τόνισε ο δικηγόρος με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αντιδρά «Θέλω να ανακαλέσετε αυτό που λέτε! Ότι το φέρνει η Ιωάννα στο φως της δημοσιότητας, όταν έχει τη μάνα της να ετοιμοπεθαίνει; Λέτε ότι το κάνει για δημοσιότητα;».

«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πρέπει να είναι εκτός εκπομπής» δήλωσε ο κ. Γλύκας, με συνέπεια να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε ένα άνευ προηγούμενου ξέσπασμα για πρώτη φορά στην τηλεόραση:

«Τι λέτε; Τι λέτε τώρα κ. Γλύκα; Ρωτήθηκε ο Δημήτρης να είναι στην εκπομπή και είναι εδώ παρόλο που έχει συναισθηματική φόρτιση. Κ. Γλύκα έρχεται κλαμένος κάθε πρωί. Μπαίνετε για ένα λεπτό στη θέση του; Κλαίει όλη νύχτα. Δεν πήρε καμία θέση, εγώ τον ρώτησα σε προσωπικό επίπεδο. Σας παρακαλώ, τι είναι αυτά που λέτε; Γεια σας, γεια σας! Τέλος! Θέμη κλείσ’τον! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πάμε σε διαφημίσεις» ξέσπασε εμφανώς φορτισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook