Το Πρωινό: Υψηλές πτήσεις και πρωτιές στην τηλεθέαση
Η εβδομάδα 17-21 Ιανουαρίου, ήταν και η πιο δυνατή από την αρχή της σεζόν για την ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1.
Υψηλές πτήσεις και πρωτιές κατέγραψε το «Πρωινό» την εβδομάδα 17-21 Ιανουαρίου, η οποία ήταν και η πιο δυνατή από την αρχή της σεζόν.
Με αποκλειστικά θέματα, ενδιαφέροντα ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που συζητήθηκαν, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας κατέγραψαν μέσο όρο 17,2%, με τα ποσοστά τηλεθέασης να κινούνται σε υψηλά επίπεδα και να «χτυπούν» 27,8% στις γυναίκες 18-24 και 18% στις γυναίκες 25-44.
Το υψηλότερο μερίδιο η εκπομπή το κατέγραψε την Τρίτη 18 Ιανουαρίου με 20,2%, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου το «Πρωινό» τερμάτισε πρώτο, στη ζώνη προβολής του, με 3,7 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό και ποσοστό τηλεθέασης 17%.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγροτικά μπλόκα: Μετ εμποδίων, με ταλαιπωρία και καθυστερήσεις η έξοδος των εκδρομέων για τα Χριστούγεννα – Ουρές χιλιομέτρων στις Εθνικές Οδούς (βίντεο)
- Πέννυ Ρόγκα στο PS Blog: «Υπήρξαν φίλοι μου που εξαφανίστηκαν όταν νόσησα με καρκίνο»
- Οι«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση, ταξιδεύουν στην Κίνα, Σάββατο και Κυριακή στις 17:45 στο OPEN
- ΕΡΤnews: «365 Στιγμές» με τη Σοφία Παπαϊωάννου – «Το μυστικό των Χριστουγέννων της κυράς Ανθής στη Μάνη και οι Μανιάτες της Κορσικής» – Πέμπτη 25.12.2025
- Το ΣΚΡΑΤΣ στον ρυθμό των Χριστουγέννων – Νέοι εορταστικοί λαχνοί με πολλές ευκαιρίες για κέρδη και ειδική περιοχή για ευχές
- ΕΡΤ1: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με την καλύτερη #ΠΑΡΕΑ – Τετάρτη 24.12.2025, στις 22:30 – Δείτε βίντεο
- Τερλέγκας, Καψάλης, Σερέτη προκαλούν sold out στο ROX- Το εορταστικό πρόγραμμα (εικόνες)
- O Λάμπρος Κωνσταντάρας ξέσπασε για την απόλυση του Στέφανου Παπαδόπουλου: Ηθικό δίδαγμα, μην καταγγείλετε κανέναν
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook