Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και την αγανάκτησή του για όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και άσκησε σφροδρή κριτική σε κράτος, κυβέρνηση και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αγανακτισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στην Αττική από τη Δευτέρα και τα προβλήμα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίς», εμφανίστηκε στην επιστροφή του στο «Καλο μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής, αν και τις περισσότερες φορές δεν παρεκκλίνει από την ανάλαφρη και διασκεδαστική θεματολογία του, έτσι ώστε να ελαφρύνει το τηλεοπτικό κοινό από τα προβλήματα της καθημερινότητας, αυτή τη φορά επέλεξε να ασχοληθεί με την επικαιρότητα.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και την αγανάκτησή του για όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και άσκησε σφροδρή κριτική σε κράτος, κυβέρνηση και Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Πάντα υπάρχει ένα κράτος εκεί για εσένα κι ας μην μπορείς να βασιστείς», σχολίασε ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Ο δήμος Αττικής ήταν πανέτοιμος… να σε πνίξει».

«Τα ύστερα του κόσμου. Ο καιρός φταίει, ποιος φταίει; Η Αττική Οδός; Επειδή εγκλωβίστηκαν μερικές χιλιάδες αυτοκίνητα σε ένα δρομάκο. Οι καημένοι, έιχαν βγάλει μόνο 300 εκατ. ευρώ τα τελευταία χρόνια. Δεν έφτανα τα λεφτά. Οι οδηγοί φταίνει. Αλλιώς ποιος; Ο πρωθυπουργός; Η κυβέρνηση; Που να ξέρει ότι θα χιονίσει τότο; Τον είχαν ενημερώσει μόλις μία εβδομάδα πριν», συνέχισε ειρωνικά.

«Μαύρο χάλι. Εκτός αν ο κ. Πατούλης θεώρησε ότι τα Rafale τα πήραμε για να ρίχνουν αλάτι, όπως εγώ. Η πιο έξυπνη αγορά του πρωθυπουργού και ήταν και προσφορά. Αν ξαναχιονίσει θα μας στείλουν τα Rafale να μας πάνε στη δουλειά μας», τόνισε και αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε και τραγούδησε:

«Ανατροπή! Ζήτησε συγγνώμη. Με μια συγγνώμη, συγγνώμη μα δεν γίνονται πια θαύματα». Ακούγοντας τις δηλώσεις του ότι διδάσκεται ακόμα από τα λάθη, τόνισε:«Σπουδάζει τόσα χρόνια, θα πάρει πτυχίο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook