Οι δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη για τη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη.

Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» και στον Νίκο Μουτσινά ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης που την προηγούμενη Τετάρτη (26/1) αποχώρησε από το Survivor.

Ο ηθοποιός μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, τον Βαλάντη, τη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη, αλλά και τον εαυτό του μέσα στο Survivor.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήρθε στο πλατό μαζί με το ξύλο που είχε μαζί του σε όλα τα συμβούλια του νησιού, κι αποκάλυψε μάλιστα πως το βράδυ θα πήγαινε γα χειρουργείο στο πόδι που τραυματίστηκε.

Ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον ηθοποιό για το «love story» της Μυριέλλας με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε πως δεν υπάρχει κανένα love story και είναι όλα θέμα διαφήμισης και στρατηγικής.

«Ο Κατσαούνης μας έβριζε καθημερινώς στα αγωνίσματα. Είναι πολύ περίεργος τύπος, επηρεασμένος από το χωριό του και τις συνήθειές του. Ήταν από την αρχή εριστικός.»

Στον τσακωμό με τον Γιωρίκα κράτησα τον Πηλίδη με νύχια και με δόντια», ανέφερε ο ηθοποιός για τον Κατσαούνη, ενώ για τη Μυριέλλα είπε:

«Τη Μυριέλλα δεν την ήξερα πριν, μόνο από το χώρο, αλλά ήρθε πολύ διαβασμένη και με στρατηγική.

Μου έλεγε πως θέλει να φτάσει μέχρι την ένωση, επομένως νομίζω πως και το ειδύλλιο με τον τσακατσούκα ήταν θέμα στρατηγικής».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αναφέρθηκε και στη γενικότερη εμπειρία του στο Survivor, ενώ απάντησε και ποιο θα έβλεπε ως νικητή.

Ο ηθοποιός στήριζε πολύ τον Γιωρίκα, του είχε αδυναμία, όμως τώρα που αποχώρησε θα έβλεπε από τους Μαχητές τον Σάββα ως νικητή.

Αν ήταν να κερδίσει κάποιος από τους διάσημους τότε θα επέλεγε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook