Απών ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τη δίκη του

Ξεκίνησε η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με τον ίδιο ωστόσο να είναι απών.
Ο Παναγιωτόπουλος παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Πλημμελειοδικείο, όμως η πλευρά της 30χρονης ζήτησε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να παραπεμφεί για κακουργηματική παραβίαση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κατά συρροή, δηλαδή να παραπεμφθεί σε Κακουργιοδικείο.
Το δικαστήριο απεφάνθη ότι θα εξετάσει το αίτημα αυτό κατά τη διάρκεια τη ακροαματικής διαδικασίας.
Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, η δικηγόρος της καταγγελουσας ζήτησε η εκδίκαση της υπόθεσης να γίνει κεκλεισμένων των θυρών για να μην παραβιαστούν τα προσωπικά δεόμενα της, αίτημα που έγινε δεκτό τόσο από το δικαστήριο, όσο και από την πλευρά του παρουσιαστή.
Διαμέσου του δικηγόρου του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε για άλλη μια φορά συγγνώμη για τις πράξεις του αυτές, τονίζοντας πως έχει ζητήσει και τη βοήθεια ειδικού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Η «Real news» της Κυριακής
- Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της 3χρονης που πνίγηκε
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Νόβακ Τζόκοβιτς στην Τήνο – Προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης – Φωτογραφίες
- Ηρώδειο: Κλείνει για τρία χρόνια – Θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης
- ΕΘΑΑΕ: Αυτά είναι τα 6 μη κρατικά πανεπιστήμια που θα λειτουργήσουν το 2025-2026 στην Ελλάδα – Απορρίφθηκαν πέντε
- ΕΛΑΣ: Έντεκα νεκροί και 703 τραυματίες σε 531 τροχαία τον Ιούλιο στην Αττική
- Ροδόπη: Δεν ήξερε κολύμπι η 11χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό και πνίγηκε στη θάλασσα – Συνελήφθησαν οι γονείς της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook