«HappyTraveller»: Μας ταξιδεύει στην ορεινή Καταλονία και τη Νότια Γαλλία
Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, βλέπουμε στο «HappyTraveller» στον ΣΚΑΪ το τελευταίο μέρος του μεγάλου ταξιδιού που πραγματοποίησαν ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα το 2021.
Ένα οδοιπορικό του «HappyTraveller» στον ΣΚΑΪ σε 12 διαφορετικές χώρες που ολοκληρώθηκε συνολικά σε 12 επεισόδια.
Σ’ αυτό το οδοιπορικό που διήρκησε 40 μέρες, οι ταξιδιώτες μας διήνυσαν 10.000 χλμ με αυτοκίνητο και επισκέφτηκαν πολλές περιοχές της Ευρώπης. Στο Euro Puzle Tour, όπως το ονόμασαν οι ίδιοι, συμπλήρωσαν τα κομμάτια του “ευρωπαϊκού ταξιδιωτικού παζλ” που τους έλειπαν, κάποιες χώρες που δεν είχαν ξαναπάει ή συγκεκριμένες περιοχές χωρών που είχαν αφήσει ανεξερεύνητες σε προηγούμενες εξορμήσεις.
Εξερευνούν το εμβληματικό βουνό Μονσεράτ της Ισπανίας με τα μοναστήρια που μοιάζουν με τα δικά μας Μετέωρα. Μονσεράτ σημαίνει “βουνό πριόνι” και έχει πάρει το όνομά του από το χαρακτηριστικό του σχήμα. Περπατούν στα μονοπάτια του βουνού και βλέπουν γραφικούς ναούς και ασκηταριά μέσα σε σπηλιές που μοιάζουν σαν να βγήκαν από ταινία εποχής.
Στη συνέχεια, περνούν τα γαλλο-ισπανικά σύνορα και κατευθύνονται προς την εντυπωσιακή μεσαιωνική πόλη Καρκασόν στη νότια Γαλλία. Το ταξίδι ολοκληρώνεται με την επιστροφή στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας.
Ένα οδοιπορικό σε 12 διαφορετικές χώρες που ολοκληρώθηκε συνολικά σε 12 επεισόδια. Ένα εκπληκτικό ταξίδι γεμάτο πανέμορφες εικόνες, εντυπωσιακά τοπία και συναρπαστικές εμπειρίες. Και τα ταξίδια ζωής του Happy Traveller συνεχίζονται κάθε Σάββατο στις 17.40, στον ΣΚΑΪ.
#HappyTraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Νεκρό παιδί 2 ετών – Του επιτέθηκε και το κατασπάραξε ο σκύλος της οικογένειας
- Μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στο διάλογο – Ελάτε συντεταγμένα με συγκεκριμένη εκπροσώπηση και αιτήματα
- Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Τσίπρα: Αδίστακτος και τυχοδιώκτης που λέει ότι αυτός τα έκανε σωστά και οι άλλοι έκαναν λάθη (βίντεο)
- Σφοδρή επίθεση του Παύλου Κοντογιαννίδη στον Αλέξη Τσίπρα και τις πολιτικές του δηλώσεις: «Η ντροπή, ντροπή δεν έχει»
- Η Μαρία Αναστασοπούλου αποκαλύπτει για την κατάψυξη ωαρίων: «Έκανα την ένεση μόνη μου» (βίντεο)
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Λάρισα-Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ενιπέα
- Kατερίνα Κανούργιου: Νέες φωτογραφίες από το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της
- Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλείσιμο σταθμών του Μετρό λόγω των συγκεντρώσεων
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook