Ο δημοσιογράφος επιτέθηκε με γροθιά σε φιλορώσο βουλευτή σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ουκρανία με ... μήλον της έριδος τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε ζωντανή μετάδοση κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην Ουκρανία μεταξύ του δημοσιογράφου και  του φιλορώσου  βουλευτή Νέστορ Σούφριτς, όταν ο πολιτικός δεν θέλησε να καταδικάσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, σε μία περίοδο έντασης μεταξύ Μόσχας και Κιέβου.

Ο δημοσιογράφος έριξε γροθιά στον φιλορώσο βουλευτή και μετά του έκανε κεφαλοκλείδωμα. Το περιστατικό έγινε μπροστά στον πρώην πρωθυπουργό Αρσένι Γιάτσενιουκ και τον πρώην πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο.

Ο βουλευτής Νέστορ Σούφριτς του φιλορωσικού κόμματος αρνήθηκε να καταδικάσει τις κινήσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου Γιούρι Μπουτούσοφ.

Ο δημοσιογράφος πλησίασε τον βουλευτή και τον χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει. Ο βουλευτής σηκώθηκε για να αντεπιτεθεί και οι δυο τους έπεσαν στο πάτωμα, πριν ο δημοσιογράφος κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πολιτικό. Τρομοκρατημένοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής τους παρακαλούσαν να σταματήσουν. Τελικά οι δυο τους χωρίστηκαν και συνέχισαν τη συζήτηση στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook