«Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ1: Ο Μανούσος Μανουσάκης σε μια εξομολογητική συζήτηση
Ο Μανούσος Μανουσάκης έρχεται στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο την Τρίτη 1η Μαρτίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, για μια εξομολογητική εμφάνιση μπροστά από τις κάμερες.
Οι… δύσκολοι έρωτες που «απαθανάτισε» με τον τηλεοπτικό του φακό, o Μανούσος Μανουσάκης, καθήλωσαν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους γενιές και γενιές τηλεθεατών.
Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών μιλά για την επιστροφή στην ΕΡΤ ύστερα από πάνω από τρεις δεκαετίες και για την απόφασή του να δώσει φέτος τηλεοπτική σάρκα και οστά σε τρία κλασικά διηγήματα της ελληνικής λογοτεχνίας. Ξεδιπλώνει το πάθος του για τη δουλειά του και εξηγεί γιατί η τηλεόραση «είναι η ψυχή» του.
Μιλάει για τους «Ψίθυρους καρδιάς», την τηλεοπτική σειρά που έγραψε ιστορία και διατηρεί ακόμη και σήμερα το ρεκόρ τηλεθέασης και θυμάται αστεία περιστατικά από τα γυρίσματα. Αποκαλύπτει τη σχέση ζωής που έχει αναπτύξει με τον Απόστολο Γκλέτσο και τι σκέφτηκε όταν είδε για πρώτη φορά την άγνωστη τότε Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
Μιλάει για τη σειρά που τον δυσκόλεψε περισσότερο αλλά και τη σειρά με την οποία είναι περισσότερο συνδεδεμένος. Ποια σειρά του ήταν ιδέα της θείας του και μεγάλης ηθοποιού Ειρήνης Παπά;
Έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του, Ελένη, για περισσότερα από 50 χρόνια, εξομολογείται ποιο είναι το μυστικό του επιτυχημένου γάμου και μιλάει με τρυφερότητα για την εγγονή του και τις ιστορίες που πλάθει μαζί της.
Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Μανούσος Μανουσάκης, μπροστά από την κάμερα του «Αυτός και ο άλλος».
Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιράν: Οι τρείς όροι για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ που διαβιβάστηκαν στις ΗΠΑ
- «Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ» ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ! Ο Τάσος Δούσης έρχεται με «άγριες διαθέσεις» στο νέο τρέιλερ
- Τραμπ στον ΟΗΕ: Πρέπει να αποφασίσω, να βοηθήσω το Ιράν να ορθοποδήσει ή να το στείλω στην Κόλαση;
- Θάνατος Μαζωνάκη: Η γιατρός και ο υπνοθεραπευτής τον πίεσαν να κάνει πλασμαφαίρεση, ενώ είχε δισταγμό – «Άσε θα τον συγυρίσω εγώ»
- Qatargate: Ανακλήθηκε το βελγικό ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
- Βασίλης Μπισμπίκης για Δέσποινα Βανδή: Είμαι ερωτευμένος, προς το παρόν δεν νομίζω να φάμε κουφέτα – Τι είπε για τον Γιώργο Μαζωνάκη (βίντεο)
- GNTM 7: Οι auditions συνεχίζονται και κρύβουν πολλές εκπλήξεις! Απόψε, Τρίτη 22.9.26 στις 21:00 στο Star – Κάθε Δευτέρα και Τρίτη
- Eurovision 2027: Η προκήρυξη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 71ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook