Τι αλλαγές θα έχουμε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία;

Αλλαγή πλάνων και αύριο Παρασκευή 25/2 στην τηλεόραση, λόγω των δραματικών γεγονότων στην Ουκρανία. Ποιες εκπομπές δεν θα βγουν λόγω επικαιρότητας; Ποιες θα βγουν κανονικότατα; Τι αλλαγές θα έχουμε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία;

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα των καναλιών αύριο 25/2

Όσο αναφορά την πρωινή ζώνη, η εκπομπή Happy Day θα μεταδοθεί κανονικά στις 07:45, σε αντίθεση με το Mega Καλημέρα που δεν θα μεταδοθεί ούτε αύριο. Η εκπομπή Super Κατερίνα, σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρει την σκυτάλη κανονικά αύριο, 25/2, από το Happy Day, σε αντίθεση με σήμερα που ακολούθησε έκτακτο δελτίο.

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, θα βγει αμέσως μετά την Κοινωνία Ώρα MEGA, που θα καλύψει και το κενό του MEGA Καλημέρα, στον αέρα στις 10:50. Στο STAR, η ψυχαγωγική εκπομπή Breakfast at Star δεν θα μεταδοθεί.

Στον ΣΚΑΙ, θα πρωταγωνιστήσει και αύριο η ενημέρωση, έτσι και η εκπομπή Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου δεν θα μεταδοθεί. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, η οποία θα ξεκινούσε λίγο αργότερα στις 15:00.

Στο OPEN, θα επικρατήσει και εκεί η ενημέρωση ως αποτέλεσμα η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα με την Μπέτυ Μαγγίρα να μην μεταδοθεί ούτε αύριο.

Το ίδιο θα συμβεί και με την Δημόσια Τηλεόραση, η οποία θα παραμείνει πιστή στην ενημέρωση με αποτέλεσμα εκτός ροής θα βρεθεί και η ψυχαγωγική εκπομπή Στούντιο 4, με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, στην ΕΡΤ1.

Αυτές είναι οι μέχρι στιγμής εκπομπές που δεν θα βγουν λόγω επικαιρότητας στον αέρα και αύριο Παρασκευή 25/2! Μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook