Ο τραυματισμός της αλλάζει τα δεδομένα

Ο Σπύρος Μαρτίκας, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Σάββας Κάλφας είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Survivor.

Στο νέο επεισόδιο που θα παρακολουθήσουμε απόψε (8/3), θα δούμε την ένταση που δημιουργείται μετά και το δεύτερο συμβούλιο του νησιού ανάμεσα στον Σάββα Κάλφα και τον Γιώργο Κατσαούνη.

Στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να σταματάει τον αγώνα και να καλεί τους γιατρούς.

Η γνωστή επιχειρηματίας έχει φανεί γενικά σκληρή και δε συνηθίζει να παρπονιέται για τις συνθήκες επιβίωσης, αφού είναι συγκεντρωμένη… στις ίντριγκές της. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, ο τραυματισμός αυτός μοιάζει να προβληματίζει την παραγωγή, με το ερώτημα να πλανάται για το μέλλον της.

Η Ευρυδίκη, σύμφωνα με του athensmagazine, είναι σκληρό καρύδι και θα παραμείνει μέχρι νεωτέρας, καθώς θα παλέψει σκληρά για να μείνει όσο καιρό μπορεί στην παραλία. Τις επόμενες μέρες, όμως, θα φανεί το ποια είναι η πραγματικά της κατάσταση.

Δες στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου τη σοκαριστική στιγμή που τραυματίζεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου:

Σύμφωνα με τα spoilers, που κυκλοφορούν μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι Διάσημοι είναι εκείνοι που κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν!

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook