Δημήτρης Κοντομηνάς – Συντετριμμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έφυγε πριν δύο χρόνια, που δεν είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο»
«Τον αποχαιρετήσαμε από τότε που δεν μπορούσαμε να του μιλήσουμε και να μας μιλήσει. Σήμερα είναι το τελευταίο αντίο», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, σκορπίζοντας θλίψη σε συγγενείς, φίλους και πρώην συνεργάτες. Για την απώλεια του γνωστού επιχειρηματία μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή Happy Day.
«Είναι μια μεγάλη απώλεια, για μένα τουλάχιστον, γιατί θεωρώ ότι ήταν ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Βέβαια, ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν έφυγε σήμερα από τη ζωή, έχει φύγει εδώ και δύο χρόνια περίπου, που δεν είχε επικοινωνία με τον έξω κόσμο.
Τον αποχαιρετήσαμε από τότε που δεν μπορούσαμε να του μιλήσουμε και να μας μιλήσει. Σήμερα είναι το τελευταίο αντίο», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε επίσης: «Θυμάμαι το νοιάξιμό του για τους ανθρώπους, δηλαδή θα μπορούσε να κάνει ένα μίτινγκ πολύ σοβαρό και ταυτόχρονα να λέει “Βίκυ, δεν φοράς ζακέτα, βάλε την μήπως κρυώσεις”. Αυτός ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς».
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης: Το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο δεν μπορεί να διαγράψει τα δικαιώματα των νησιών μας
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Το «Documento» της Κυριακής»
- Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Παρίσι με τον γοητευτικό αδελφό της, Παναγιώτη – Φωτογραφίες από το ταξίδι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό
- Κηφισιά – Ολυμπιακός 2-3: Ο Μάρτινς έστειλε τους “ερυθρόλευκους” από την κόλαση στον παράδεισο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook