Survivor: Spoiler «βόμβα» για την αποχώρηση
Ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor;
Χαλασμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στο Survivor, καθώς εκτός από τις σκληρές μάχες που έδωσαν οι Διάσημοι με τους Μαχητές για τις ασυλίες, είχαν να αντιμετωπίσουν και τις αμέτρητες μεταξύ τους εντάσεις.
Οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη ασυλία και έπρεπε να αποφασίσουν για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Ο παίκτης που βρέθηκε στον τάκο, όπως τόσες άλλες φορές, ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας μέσα σε ένα σκηνικό εντάσεων και αντιπαραθέσεων.
Στον δεύτερο αγώνα για την ασυλία, οι Διάσημοι ήταν αυτοί που «γεύτηκαν» την πίκρα της ήττας. Μετά από τη ψηφοφορία που ακολούθησε ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Έτσι, στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την Μπλε ομάδα, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη. Από την πλευρά της, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, άφησε στη διάθεση του κοινού την Κάτια Ταραμπάνκο.
Ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor;
Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε όπως κάθε φορά με κάθε επιφύλαξη, αυτή την Τετάρτη θα συμβεί μια τεράστια ανατροπή. Όπως διαρρέεται, αυτή που θα εγκαταλείψει το Survivor θα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο.
Αν αυτό επιβεβαιωθεί με την προβολή του επεισοδίου, τότε μιλάμε για μια εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς και που αναμένεται να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Ολες οι Ειδήσεις
- Βασίλης Μπισμπίκης: Έχει γενέθλια και τα γιόρτασε – Η τούρτα και η αφιέρωση
- Πώς περιγράφεται το Allwyn | McLaren Racing LIVE IN ATHENS σε μόλις τρεις λέξεις;
- Under The Greek Sun: Λαμπερή πρεμιέρα στην Αθήνα με επώνυμες παρουσίες και ισχυρό κοινωνικό μήνυμα
- Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τα 57: Οι οικογενειακές φωτογραφίες και η ευχή του γιου της, Άγγελου Λάτσιου
- Eleni Alexandris: «The voice» and «The face» that sounds familiar
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο: Ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης
- Η Κριστίν Λαγκάρντ παραιτείται από την προεδρία της ΕΚΤ στις 7 Φεβρουαρίου – Ξεκινά η διαδικασία διαδοχής
- To Sing for Greece 2027 έρχεται στις 9, 11 και 13 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook