Στον ΟΠΑΠ με το Κύπελλο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού
Οι αθλήτριες και ο προπονητής πανηγυρίζουν τον τίτλο μαζί με τον Μεγάλο Χορηγό τους ΟΠΑΠ
Λίγες ημέρες, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, που σηματοδοτεί την επιστροφή στα τρόπαια μετά από 11 χρόνια, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ μαζί με το τρόπαιο.

Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Μάρετ Γκροθούες, Μαργκαρίτα Στεπανένκο, Τζένιφερ Κρος, Πέννυ Ρόγκα, Αθηνά Παπαφωτίου, Εύα Χαντάβα
Εκεί τις υποδέχθηκαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, και ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας,

Εύα Χαντάβα και Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ
Ο κ. Χριστοφόρου συνεχάρη τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού Εύα Χαντάβα, Πέννυ Ρόγκα, Αθήνα Παπαφωτίου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Μαργκαρίτα Στεπανένκο, Τζένιφερ Κρος, Μάρετ Γκροθούες, τον προπονητή Αποστόλη Οικονόμου και τον Team Manager Νίκο Λάζο και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν τις επιτυχίες, τονίζοντας ότι ο ΟΠΑΠ, ως Μεγάλος Χορηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο., βρίσκεται στο πλευρό τους.

Οδυσσέας Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ και Μαργκαρίτα Στεπανένκο
Μάλιστα, με την Μαργκαρίτα Στεπανένκο συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία, με τον κ. Χριστοφόρου να επισημαίνει ότι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, ο ΟΠΑΠ ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε ενεργά σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό για τη στήριξη των πληγέντων στην Ουκρανία.

Μάρετ Γκροθούες και Αποστόλης Οικονόμου
«Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της σεζόν»
Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται τώρα στο Πρωτάθλημα.
Η αρχηγός της ομάδας, Εύα Χαντάβα, δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που φέραμε αυτό το Κύπελλο στην ομάδα, μετά από 11 χρόνια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ΟΠΑΠ για τη στήριξή του. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο και επικεντρωνόμαστε στον δεύτερο, που είναι το πρωτάθλημα».

Τζένιφερ Κρος και Εύα Χαντάβα
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αποστόλης Οικονόμου, τόνισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ ως Μεγάλο Χορηγό μας γιατί μας βοηθάει σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε εφέτος να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών, εκεί που επιτάσσει το DNΑ του. Είμαστε περήφανοι γιατί το καταφέραμε με τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Κύπελλο».

Μάρετ Γκροθούες, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου και Αθηνά Παπαφωτίου
Ολες οι Ειδήσεις
- Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η απάντησή της στον Αντώνη Ρέμο για τους Gipsy Kings
- Πέτρος Πολυχρονίδης: Η άγνωστη ιστορία με τον 12χρονο Γιώργο Μαζωνάκη – «Εδώ θα κάνουμε τέχνη Πετράκο. Αυτό οι μεγάλοι το πληρώνουν»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απολογούνται σήμερα οι γιατροί για τον θάνατό του – «κλειδί» η φωτογραφία του τραγουδιστή από την κλινική – Τα στοιχεία που θα κρίνουν την τύχη τους
- Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Πλήθος κόσμου συρρέει στην «παλιά του γειτονιά» – Μέχρι τη 1 το λαϊκό προσκύνημα (βίντεο)
- Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας – Δείτε τα highlights
- ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, πήρε το ντέρμπι από τον Άρη με Ζίβκοβιτς και Ντιαγέ
- Άσφαιρη μονομαχία στη Λεωφόρο, παρέμειναν χωρίς νίκη Κηφισιά και Λεβαδειακός
- Γιώργος Μαζωνάκης – Ένωση Ελλήνων Φυσικών για τους δύο γιατρούς της κλινικής: «Ανυπόστατοι όροι η κβαντική ιατρική και η κβαντική θεραπεία»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook