«X FACTOR»: Απόψε στο MEGA με τους νέους υποψήφιους να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους
Η χθεσινή βραδιά ανήκε στο MEGA. Το «X Factor» έκανε την πιο εντυπωσιακή πρεμιέρα της σεζόν. Οι ερμηνείες μάγεψαν, ο ρυθμός απογειώθηκε, οι ατάκες ξεχώρισαν και το μήνυμα που πέρασε το «X Factor» του MEGA συγκίνησε: το μόνο που μετράει είναι το πάθος για τη μουσική, χωρίς διαχωρισμούς και ταμπέλες.
Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής έδωσαν σε όσους ξεχώρισαν στη σκηνή του «X Factor» το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος εμψύχωσαν τους διαγωνιζόμενους και τους μετέφεραν τη θετική τους ενέργεια.
Οι επόμενοι υποψήφιοι δίνουν και σήμερα τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθουν πιο κοντά στο όνειρό τους. Οι auditions του «X Factor» συνεχίζονται απόψε, στις 22:10 στο MEGA.
«X FACTOR»
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 22:10 ΣΤΟ MEGA
#XFactorGR
Δείτε το τρέιλερ:
Δείτε επίσης απολαυστικά βίντεο με τους κριτές από τη χθεσινή βραδιά:
Μιχάλης Κουινέλης
Χρήστος Μάστορας
Μαρίζα Ρίζου
Στέλιος Ρόκκος
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Μαζωνάκης : Το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης χτύπησε alarm και το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε 50 λεπτά μετά – Επί τάπητος η μετατροπή της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία για τους δύο γιατρούς (βίντεο)
- Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η απάντησή της στον Αντώνη Ρέμο για τους Gipsy Kings
- Πέτρος Πολυχρονίδης: Η άγνωστη ιστορία με τον 12χρονο Γιώργο Μαζωνάκη – «Εδώ θα κάνουμε τέχνη Πετράκο. Αυτό οι μεγάλοι το πληρώνουν»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απολογούνται σήμερα οι γιατροί για τον θάνατό του – «κλειδί» η φωτογραφία του τραγουδιστή από την κλινική – Τα στοιχεία που θα κρίνουν την τύχη τους
- Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Πλήθος κόσμου συρρέει στην «παλιά του γειτονιά» – Συγκίνηση στην εξόδιο ακολουθία – Στο Γ’ Νεκροταφείο η ταφή (βίντεο)
- Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας – Δείτε τα highlights
- ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, πήρε το ντέρμπι από τον Άρη με Ζίβκοβιτς και Ντιαγέ
- Άσφαιρη μονομαχία στη Λεωφόρο, παρέμειναν χωρίς νίκη Κηφισιά και Λεβαδειακός
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook