Η δεύτερη στροφή των play off έρχεται με δύο ντέρμπι που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα αρχίζει και η δράση των play out.

Την Κυριακή 20/3 στις 19:30 έχουμε το…μπρα-ντε-φερ των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Τριάντα λεπτά νωρίτερα όμως, η εξαιρετικά κρίσιμη μάχη για την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής εξόδου διεξάγεται στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Άρη να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Το πρόγραμμα ανοίγει νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 15:30 με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Το Σάββατο 19/3 αρχίζει και το «μίνι» πρωτάθλημα των play out με το παιχνίδι στο Περιστέρι να ξεχωρίζει. Εκεί, ο ανεβασμένος Ατρόμητος φιλοξένει στις 17:15 τον Απόλλωνα Σμύρνης που ίσως παίζει το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή. Την ίδια ώρα σέντρα έχουμε στο ματς Βόλος – Αστέρας Τρίπολης. Νωρίτερα, στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ υποδέχεται στις 15:00 τον Ιωνικό και το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:30 στο Αγρίνιο με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού κόντρα στη Λαμία.

Άκουσε και αυτό το Σαββατοκύριακο όλη την αγωνιστική δράση,
στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook