Η ιστορία είναι ντροπιαστική και προσβάλλει τα εκατομμύρια των Ελλήνων τηλεθεατών.

Το περασμένο φθινόπωρο η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ανέθεσε στη γνωστή παραγωγό κ. Λάσκαρη μουσική εβδομαδιαία εκπομπή με κόστος 34.000 το κομμάτι.

Πρόκειται για την πιο ακριβή παραγωγή στην κατηγορία των μουσικών εκπομπών της ΕΡΤ.
Παρουσιαστής είναι ο γνωστός Κωστής Μαραβέγιας.

Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης εκπομπής είναι αξιοθρήνητο, αφού η τηλεθέαση που φέρνει δεν έχει προηγούμενο σε ανάλογα προγράμματα στην ΕΡΤ.

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου η εκπομπή «Δυνατά» έκανε 2,9% στο σύνολο της τηλεθέασης και 1,3 στα δυναμικά κοινά, νούμερα απολύτως ντροπιαστικά.

Τη συγκεκριμένη εκπομπή, όπως και όλη τη λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης, την πληρώνει με το «έτσι θέλω», ο Έλληνας φορολογούμενος.

Επειδή η κατηφόρα δεν έχει σταματημό και κανείς δεν δείχνει από την διοίκηση της ΕΡΤ διάθεση να διορθώσει την ντροπιαστική κατάσταση, δύο είναι οι λύσεις:

1. Ή να παρέμβει το Μαξίμου και να δώσει λύση εδώ και τώρα
2. Ή να επέμβει ο εισαγγελέας και να διερευνήσει πώς είναι δυνατόν να δίνονται τόσα χρήματα σε ένα πρόγραμμα το οποίο αποδοκιμάζει το σύνολο των Ελλήνων τηλεθεατών.

Η συγκεκριμένη παραγωγή «Δυνατά» θα κοστίσει στο ελληνικό δημόσιο περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ.
Αλήθεια τι έχουν να πούν για την πορεία της συγκεκριμένης εκπομπής ο κ. Ζούλας , ο κ. Γαμπρίτσος, ο κ. Ελματζόγλου και η παραγωγός κ. Λάσκαρη;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook