Πάτρα: Το νέο τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

Ενα ακόμη «Φως στο Τούνελ» για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα αυτή την Παρασκευή, 1 Απριλίου. Το νέο τρέιλερ κυκλοφόρησε και η Αγγελική Νικολούλη θα έχει ακόμη μία εκπομπή για τους αιφνίδιους θανάτους της Μαλένας, της Ιριδας και της Τζωρτζίνας.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στο Instagram ακούγεται μια ηχογραφημένη συνομιλία που έχει η Αγγελική Νικολούλη να μιλά με με μια γυναίκα, που πιθανότατα είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Και εγώ πίστευα ότι σήμερα δεν θα κάνετε εκπομπή. Είδες… Που μου είπες πως αν δεν έχουμε στοιχεία δεν θα κάνουμε εκπομπή…», ακούγεται η γυναικεία φωνή να λέει στην Αγγελική Νικολούλη με την δημοσιογράφο να απαντά: «Αν δεν έχουμε. Από την στιγμή που βρήκα…». Στο τρέιλερ φαίνονται πλάνα με τα τρία νεκρά παιδιά και ένας φάρος περιπολικού να αναβοσβήνει. Αυτό, μάλιστα, έκανε τους χρήστες του Instagram να πιστέψουν πως το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά φτάνει στο τέλος του.

Αγγελική Νικολούλη: Η εκπομπή που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα

Η Αγγελική Νικολούλη έχει στοιχεία για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Αλλωστε, όπως αποκάλυψε η ίδια με συνέντευξή της στη Real Life, ένα από τα ρεπορτάζ της δεν έπαιξε ποτέ στον αέρα του «Φως στο Τούνελ». «Κάνω την έρευνά μου, προσπαθώντας να μην περάσω τις διαχωριστικές γραμμές. Πιστεύω, όμως, ότι σύντομα θα έχουμε φως σε αυτήν την υπόθεση. Είναι μια άγρια ιστορία για την ελληνική κοινωνία και στο βαθμό που μπορώ βοηθώ. Υπάρχει ένα ρεπορτάζ που δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα και θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν θέλω να κάνω θόρυβο. Ερευνώ προσεκτικά χωρίς να ακούω τις σειρήνες, γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει την ανατροπή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Και με το νέο «Φως στο Τούνελ» θα αποκαλύψει νέα στοιχεία για το μυστήριο που επικρατεί γύρω από τους θανάτους των παιδιών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook