Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής Στέφανος Κορκολής, που όλα αυτά τα χρόνια μάς ταξιδεύει με τις μουσικές του και έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές μας, με σπουδαίες συνεργασίες και είναι πρεσβευτής της ελληνικής μουσικής στο διεθνές κοινό, έρχεται στη σκηνή του «Δυνατά», την Παρασκευή 1η Απριλίου 2022, στις 22:00, στην ΕΡΤ1 με τον Κωστή Μαραβέγια.

Παρέα με την εξαιρετική φωνή της Σοφίας Μανουσάκη ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια και μας προσφέρουν μοναδικά ντουέτα.

Ο Στέφανος Κορκολής, δεξιοτέχνης του πιάνου, συνοδεύει μαγικά τη Σοφία Μανουσάκη αλλά και τον Κωστή Μαραβέγια σε ελληνικές και ξένες επιτυχίες, δίνοντας μια διαφορετική ερμηνεία σε κάθε αγαπημένο τραγούδι. Το ιταλικό τραγούδι «Felicita» είναι μια καλλιτεχνική στιγμή που δίνει μια όμορφη ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Μιλούν για τα πρώτα χρόνια της καλλιτεχνικής τους σύμπραξης και για το πώς η φωνή της Σοφίας Μανουσάκη τον συγκίνησε από μια οντισιόν και έπειτα την παρότρυνε να κυνηγήσει το όνειρό της. Έχοντας διασκευάσει και ερμηνεύσει έργα του Μίκη Θεοδωράκη σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο Στέφανος Κορκολής μιλάει για τη γνωριμία τους και εκμυστηρεύεται τα λόγια και τις συμβουλές που έλαβε από εκείνον.

Τρία αγαπημένα, λαμπερά ταλαντούχα κορίτσια η Ξένια Ντάνια, η Τζένη Μελιτά και η Δάφνη Καραβοκύρη, που φέτος τις απολαμβάνουμε όλες μαζί στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ2 «Κυψέλη», φέρνουν στο πλατό τη θετική τους ενέργεια.

Ο Κωστής Μαραβέγιας τις προκαλεί σε ένα «μουσικό challenge» και καλούνται να αποδείξουν πως μπορούν να τα καταφέρουν και στο τραγούδι, ενώ αποκαλύπτουν πώς είναι να συνυπάρχουν επαγγελματικά τρεις γυναίκες καθημερινά, αλλά και τι θαυμάζει η μία στην άλλη!

Η Ξένια Ντάνια, που ασχολείται και επαγγελματικά με τη μουσική, βάζει φωτιά στη σκηνή με τις εξαιρετικές της ερμηνείες σε soul και τζαζ ρυθμούς και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

Τη βραδιά κλείνει το συγκρότημα 1550 με πολύ ροκ διάθεση, τον χαρακτηριστικό δικό τους ήχο και ωραίες διασκευές σε ελληνικά και ξένα τραγούδια. Ένα συγκρότημα που μετρά 20 χρόνια πορείας και έχει καθιερωθεί στη ροκ μουσική σκηνή, διασκευάζοντας κλασικά τραγούδια.

Μαζί τους «ροκάρει» και η ηθοποιός Μαρία Ανδρούτσου με εκρηκτική διάθεση που ξέρει καλά πώς είναι να είσαι front woman σε μια μπάντα.

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook