Η 4η αγωνιστική των play off έρχεται την Κυριακή με δύο σημαντικές αναμετρήσεις που κρατούν αυξημένο το ενδιαφέρον, ενώ παράλληλα συνεχίζεται και η δράση των play out.

Την Κυριακή 10 Απριλίου στις 19:00 ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», αλλά και την πρόσφατη κακή προϊστορία του κόντρα στους Ηπειρώτες. Μεταδίδει ο απεσταλμένος μας, Διονύσης Δεσύλλας.

Μισή ώρα αργότερα, ΑΕΚ και Άρης παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ για να δώσουν ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν. Περιγράφει ο Τάσος Τσατάλης.

Το Σάββατο 9 Απρίλιου οι ουραγοί της βαθμολογίας των play out παίζουν τα… ρέστα τους εκτός έδρας. Η Λαμία αγωνίζεται στον Βόλο στις 16:00 και ο Απόλλωνας Σμύρνης στην Κρήτη με τον ΟΦΗ στις 18:15 και τα αποτελέσματα αυτών των δύο αγώνων ή θα ξεκαθαρίσουν την υπόθεση υποβιβασμού ή θα διατηρήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play out ολοκληρώνουν οι αγώνες Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός στις 19:30 και Παναιτωλικός – Ατρόμητος μια ώρα μετά.

Αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Άκουσε και αυτό το Σαββατοκύριακο όλη την αγωνιστική δράση, στους 94,6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook