Οι αποκαλύψεις στο "Love it"

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το “Survivor” παραχώρησε στο “Love it” η Τζο Μαριδάκη. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ για όλους και για όλα κατακεραυνώνοντας τους πρώην συμπαίκτες της.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου που κατάφερα να αντέξω και να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου. Δεν απογοητεύτηκα. Περίμενα να φύγει η Σοφιάννα. Ήμουν καλύτερη αγωνιστικά. Ήταν άδικο που έφυγα εγώ” είπε αρχικά.

Για τον Άρη Σοϊλέδη δήλωσε: “Ο Άρης Σοϊλέδης επειδή έχει φίλους στην αντίπαλη ομάδα είναι πιο εύκολο να στήσουν τις ψηφοφορίες. Συζητούν τα πάντα. Χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα και προσπαθούν με κάθε κόστος να παραμείνουν στο παιχνίδι. Τους νοιάζει μόνο το προσωπικό τους συμφέρον. Δεν πράττουν ομαδικά”.

Μιλώντας για τους άλλους παίκτες έριξε τα βέλη της στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λέγοντας: “Τα παιδιά στην κόκκινη ομάδα, η Ναυσικά, ο Απόστολος και ο Στάθης εκμεταλλεύονται τον Κατσαούνη για να παίρνουν περισσότερους ψήφους. Με θεωρούσαν υποδεέστερη και δεν με υπολόγιζαν επειδή είμαι μικρή. Δεν τους ένοιαζε ο λόγος μου. Η Ναυσικά είχε πρόβλημα μαζί μου χωρίς να της έχω κάνει κάτι. Της είχα δείξει ότι δεν είχα θέμα μαζί της. Λέει αρκετά ψέματα. Προσπαθεί να το παίξει δίκαιη. Αυτή η παρέα το παίζουν πολύ κύριοι και καθώς πρέπει, αλλά δεν είναι αυτό που φαίνονται. Δεν παίζουν δίκαια”.

“Ο Άρης κοιτάει μόνο το συμφέρον του. Δεν τον νοιάζει για τους άλλους. Θέλει να κάνει κουμάντο και στις δύο ομάδες. Στήνει τις ψηφοφορίες και συμβουλεύει τους φίλους του για το πώς θα κινηθούν. Στον αγωνιστικό χώρο είναι πάντα εριστικός και έχει πολύ κακή συμπεριφορά” πρόσθεσε για τον πολυσυζητημένο παίκτη.

Δεν δίστασε στη συνέχεια να αποκαλύψει: “Η Ασημίνα μου είχε πει ότι η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη. Τώρα ποιον να πιστέψω από εκεί μέσα δεν ξέρω. Δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη. Η Σοφιάννα και η Μαίη έχουν αλλάξει από τότε που κάνουν παρέα μαζί του. Έχουν γίνει πιο ειρωνικές και επιθετικές”.

Κλείνοντας, μίλησε και για τον Απόστολο Ρουβά λέγοντας: “Την τεράστια διαφορά μπροστά και πίσω από τις κάμερες την έχει ο Απόστολος. Το παίζει πολύ ήρεμος, αγαθός. Τον έχει αγιοποιήσει όλη η παρέα του αλλά δεν είναι πραγματικά αυτό που δείχνει. Είναι αρκετά πονηρός και σκέφτεται όπως οι υπόλοιποι”.

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook