Μάνος Δασκαλάκης – Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τις φωτογραφίες που ψήνει κρέας για το Πάσχα

Ο 30χρονος, λίγες εβδομάδες μόνο μετά τον χαμό της κόρης του, με κέφι σούβλιζε, χωρίς ουσιαστικά να δείχνει πόνο και πένθος για την απώλεια.
Πάσχα 2019, 17 μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας -έφυγε από τη ζωή στις 13 Απριλίου 2019-, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου ψήνουν μαζί με φίλους τους.
Στις φωτογραφίες που προβλήθηκαν στο Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης ψήνει κρεατικά, λίγες μόνο μέρες μετά την απώλεια της κόρης του. Μάλιστα, φίλος του που είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες στα social media, τον περιγράφει ως «ο τρελός ψήστης».
Μετά την προβολή των φωτογραφιών, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον αέρα: «17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δε ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος, τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι»!
«Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο! Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται, λέει ο λαός. Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. 17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Λέω να το πάω χαλαρά και ήπια αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή».
Ολες οι Ειδήσεις
- ΔΙΜΕΑ: Κατασχέθηκαν 12.213 προϊόντα – «μαϊμού» – Πρόστιμο 100.000 ευρώ σε επιχείρηση στην Αττική
- Βασίλης Καρράς: Τον «πέθαναν» στο Twitter – «Ντροπή» λέει ο δικηγόρος του
- Πρωτοφανής επίθεση Πολάκη σε Πρετεντέρη- Τον αποκαλεί “κουβά με σκ@τ@”
- Στ. Κασσελάκης από Βόλο: «Ο χρόνος έχει παγώσει» – Πήρε φτυάρι, έβγαλε τα λασπωμένα παπούτσια του, ζήτησε να φύγουν οι κάμερες (video)
- Δύσκολες ώρες για τη Λίζα Δουκακάρου: Πέθανε η αδερφή της – «Θα νικήσεις σου έλεγα» γράφει στο μήνυμά της
- Μ. Βορίδης – Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αποζημίωση για πρώτη φορά στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών
- Κίνηση στον Κηφισό: Γερανοί και μοτοσικλετιστές της τροχαίας για το κυκλοφοριακό – Τι ανακοίνωσε ο Γ. Οικονόμου
- Ισπανία: «Μαμά σε αγαπώ, θα πεθάνουμε»: Το μήνυμα 28χρονης στη μητέρα της όταν ξέσπασε η φωτιά σε κλαμπ – Τουλάχιστον 13 νεκροί
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook