Την Κυριακή 1 Μαΐου συντονιστείτε από νωρίς στους 94,6 και ακούστε τις μεγάλες «μάχες» για την 6η στροφή των play offs της Superleague.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 17:00 στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μεταδίδει ο Νίκος Σταματέλος.

Στις 19:00 το «Απ. Νικολαΐδης» φιλοξενεί το… μπρα-ντε-φερ του Παναθηναϊκού με τον Άρη με φόντο την ευρωπαϊκή έξοδο. Στην περιγραφή ο Διονύσης Δεσύλλας.

Με το ντέρμπι των «δικεφάλων» κορυφώνεται το ενδιαφέρον. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παρατάσσονται στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στις 21:00 και ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου θα μεταφέρει στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM όσα συμβούν στη σημαντική αναμέτρηση.

Αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM, με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές.

Όμως και η δράση των play outs συνεχίζεται με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής να μοιράζονται σε δύο μέρες. Το Σάββατο 30 Απριλίου ΟΦΗ και Παναιτωλικός κοντράρονται στις 17:30 στην Κρήτη και στις 20:30 ο Βόλος φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου διεξάγονται τα παιχνίδια που ίσως κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία. Στις 19:30 ο Ιωνικός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης που «καίγεται» για βαθμούς και την ίδια ώρα η Λαμία θα διεκδικήσει μέχρις εσχάτων τη νίκη στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

Άκουσε τους κρίσιμους αγώνες και όλη την αγωνιστική δράση,
στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook