Δάκρυσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Σε αυτή τη φωτογραφία είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου»
Η Αντιγόνη Κουλουκάκου σε τρυφερή εξομολόγηση για τον χαμό του πατέρα της...
Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η καλλονή πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Η Γη της Ελιάς» αναφέρθηκε σε μια παλαιότερη φωτογράφιση της καθώς και τη σχέση που είχε με τον πατέρα της.
Πιο συγκεκριμένα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα σας πω κάτι τραγικό εδώ πέρα. Εδώ, σε αυτή τη φωτογράφιση, είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου. Είναι το 2013, ο μπαμπάς μου πέθανε 22 Νοεμβρίου και ήμασταν στο στούντιο του Γιώργου Μαυρόπουλου, που είμαι η μούσα του, στις αρχές Δεκεμβρίου. Μια μέρα του είπα πως ήθελα να κάνουμε φωτογραφίες και μου πρότεινε να το κάνουμε μια μέρα αλλά χωρίς να το κανονίσουμε. Χανόμαστε για λίγο διάστημα και μετά πάω, όταν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου, και μου λέει «είσαι πολύ όμορφη σήμερα». Του εξήγησα πως δεν ήμουν καλά γιατί είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου και μου είπε, «ωραία και τι θες να κάνεις;». «Θέλω να χορέψω» του απάντησα και αυτό έγινε σε αυτή τη σειρά φωτογραφιών. Αποτυπώθηκε ένας εξαγνυσμός, ένας χορός δικός μου εσωτερικός».
Όταν αντίκρισε, δε, στην επόμενη φωτογραφία τον πατέρα της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δεν έκρυψε τη συναισθηματική της φόρτιση. «Έφυγε σε ηλικία 70 ετών ο μπαμπάς μου. Είχε καρκίνο και έφυγε σε 15 μέρες. Του μιλάω ακόμα όμως συχνά. Άλλοτε τον βρίζω, άλλοτε του μιλάω καλά. Δεν είχαμε πάντα καλή σχέση».
«Ο μπαμπάς μου ήταν ένας φανταστικός τύπος, που ήταν πολύ ερωτευμένοι με την μαμά μου και παντρευτήκαν από έρωτα. Κλεφτήκαν σχεδόν γιατί ο παππούς μου δεν τον ήθελε. Κάποια στιγμή αυτό πέρασε, έφυγε και έπρεπε να χωρίσουν. Κάτι που εγώ το αντιλήφθηκα σε ηλικία 12 ετών» συμπλήρωσε η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο στην ΕΡΤ.
https://youtu.be/Lli_1rcYRYs
Ολες οι Ειδήσεις
- Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Οδηγούσε μεθυσμένος, μπήκε στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό, κινήθηκε για 300 μέτρα και προκάλεσε κομφούζιο στα δρομολόγια
- Βλάβη στη γραμμή «100»: «Δεν στερήθηκαν οι πολίτες τη συνδρομή της Αστυνομίας» – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
- Καιρός ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο για ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ανέμους από την Κυριακή – Red Code για επτά περιφέρειες
- Η Κρίση των Ιμίων, 30 χρόνια μετά – Το χρονικό της τραγωδίας και η απώλεια των Καραθανάση, Βλαχάκου και Γιαλοψού
- Μητσοτάκης για τα 30 χρόνια από την κρίση των Ιμίων: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, υποκλινόμαστε και φέτος στους πεσόντες
- Δημογλίδου για την εξαφάνιση της Λόρας: «Είχε ήδη προσγειωθεί στη Γερμανία όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της» – Βίντεο – ντοκουμέντο να αγοράζει εισιτήριο
- Γιώργος Λιάγκας: Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά – Η τούρτα με τα κεράκια – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πως περνά τη μέρα της με τους γιούς της – Νέες φωτογραφίες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook