Φ. Καφαράκης: Fake news η δήθεν απαγόρευση από την ΕΡΤ μετάδοσης φωτο απο την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία

Η δήλωση του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης ΕΡΤ, Φώτη Καφαράκη:
Ως γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ οφείλω μια απάντηση στους υπαινιγμούς που διακινούνται στο διαδίκτυο με ένα ανυπόγραφο χαρτί για δήθεν «απαγόρευση» της μετάδοσης φωτογραφιών από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία.
Ιδού, λοιπόν, η επίμαχη φωτογραφία που τάχα κόπηκε από την ΕΡΤ, όπως μεταδόθηκε χθες στο μεσημβρινό δελτίο στις 12:00, στις 15:00 -στο οποίο προβλήθηκε και το βίντεο- αλλά και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 21:00. Σημειώνω παρεμπιπτόντως ότι η ΕΡΤ ήταν από τα ελάχιστα κανάλια που πρόλαβαν και μετέδωσαν την είδηση, ήδη από το Σάββατο το βράδυ στις 9.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρουσάκης: Κύμα καύσωνα προ των πυλών – Το φαινόμενο του θερμικού πόλου
- Πικέρμι: Επιχείρηση του ελληνικού FBI σε εργαστήριο παρασκευής ναρκωτικών – Έβγαζαν κοκαίνη από εμποτισμένα δέρματα
- Συνάντηση Μητσοτάκη με Μέρκελ – Πήραν πρωινό, συζήτησαν για τις διεθνείς εξελίξεις
- Δήμητρα Βαμβακούση για την κόρη της: Πιο πολύ απ’ όλα με συγκινεί ότι έμαθε να κάνει τον σταυρό της (βίντεο)
- Φωτιά στην Ιεράπετρα: Μάχη με τις φλόγες – Καίγονται σπίτια – Εκκενώνονται οικισμοί και ξενοδοχεία (βίντεο)
- «Ζώα και συναισθήματα»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX – Από το Σάββατο 5 έως και Πέμπτη 17.07.2025
- Δημοσκόπηση Pulse: Στις 15 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ – Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μέρκελ: «Ο Σόιμπλε ήθελε την Ελλάδα εκτός ευρώ, του τηλεφωνούσα ανά μία ώρα» – «Έβλεπα τον Τσίπρα και έλεγα «ο Θεός να φυλάει»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook