«Ρε Φάληρο, τι είναι αυτά; » είπε για το Love Island

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπορεί να πιστέψει ότι σε λίγο καιρό θα προβάλλεται στις οθόνες μας ένα νέο ριάλιτι, το πολύ διάσημο στο εξωτερικό, ‘’Love Island’’.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ριάλιτι της Βρετανίας. Το ”Love Island”’ είναι αρκετά… ακραίο. Συγκεκριμένα, αγόρια και κορίτσια περιφέρονται ημίγυμνα και δε διστάζουν να έρθουν σε πολύ στενή… επαφή μέσα στο παιχνίδι αφού ο στόχος είναι να βρουν το ταίρι τους.

Στο «Καλό Μεσημεράκι» της Πέμπτης, ο Νίκος Μουτσινάς «πετσόκοψε» το νέο σόου του ΣΚΑΪ και του αφιέρωσε ένα τραγούδι που τα είπε όλα!

«Μα πες μου πως είναι ψέματα, πως δεν θα γίνει τελικά. Το τρέιλερ που βλέπω, δεν το επιτρέπω, ρε Φάληρο τι είναι αυτά; Πισίνες, μαγιό και στόχος τους να βρουν κάποιον άλλο, μαζί να το ζούνε και να… τι γίνεται τώρα καλέ;

Μα δε χρειάζεται μέσα στο πρόγραμμα να βάλεις κι αυτό. Γυμνούς τους βγάζετε και μας τρομάζετε, καναλάρα τι κάνεις; Και εγώ αυτό το σόου δεν θα αντέξω να τους βλέπω καψωμένους, ολοτσίτσιδους να κάνουν όλοι τους έρωτα στο νησί του έρωτα. ΣΚΑΪ μου, καναλάρα πες πως είναι ψέματα, τι είναι αυτό;».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook