Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε το πρωί ο Νίκος Μάνεσης για τον πατέρα του που τον έχασε στην εφηβεία, στα 14 του χρόνια.

Ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» είχε καλεσμένη μέσω skype τη μητέρα του νεαρού πολίστα Αδαμάντιου Μαντή που πριν από 2,5 χρόνια έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο δημοσιογράφος ακούγοντας τη μητέρα του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, η οποία έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον γιο της, θέλησε να μοιραστεί – για πρώτη φορά – μια δική του πολύ προσωπική ιστορία.

Όπως είπε ο Νίκος Μάνεσης ο πατέρας του έχασε με παρόμοιο τρόπο τη ζωή του όταν εκείνος ήταν μόλις 14-15 ετών.

«Θα σας πω κάτι και κλείνουμε, δεν το έχω πει ποτέ. Είμαι πέριξ της 6ης δεκαετίας της ζωής μου. Έτσι ακριβώς, έχασα τον πατέρα μου, όταν ήμουν 14-15 χρονών. Δύο χρόνια με αναστολή και μια χρηματική αποζημίωση ήταν η ποινή. Ένας νταλικέρης παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και πάτησε το αυτοκίνητο, που ήταν μέσα ο πατέρας μου, η αδερφή μου και η γιαγιά μου. Ο πατέρας μου διαμελίστηκε κι οι άλλοι δύο σώθηκαν σαν από θαύμα», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Καταλαβαίνω πολύ καλά κι έχω μία συγκεκριμένη άποψη για τη Δικαιοσύνη και για το ταχύρυθμο της διεξαγωγής της δίκης, αλλά και για τις ποινές», πρόσθεσε κλείνοντας ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook