Αποποιείται την κληρονομιά του Γιώργου Τράγκα ο Φρέντυ, ο ένας από τους γιούς του

Ο γιος του Γιώργου Τράγκα Φρέντυ, δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ότι αποποιείται την κληρονομιά του πατέρα του και θέτει τον εαυτό του στην διάθεση ελεγκτικών αρχών.
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Φρειδερίκου (Φρέντυ) Τράγκα, , Θέμης Σοφός, έκανε γνωστό, ότι ο γιος του εκλιπόντα δημοσιογράφου, Γιώργου Τράγκα, αποποιείται την περιουσία του πατέρα του, που του περιέρχεται, εντός και εκτός Ελλάδας, σύμφωνα με το κληρονομικό του δικαίωμα.
Όπως αναφέρει ο κ. Θέμης Σοφός, που εκπροσωπεί τον Φρέντυ Τράγκα, «η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας».
Συγκεκριμένα ο δικηγόρος Θέμης Σοφός ανέφερε:
«Ο εντολέας μας κ. Ευθύμιος – Φρειδερίκος Τράγκας του Γεωργίου ανακοινώνει ότι δεν επιθυμεί την επαγωγή της κληρονομιαίας περιουσίας σε αυτόν και αποποιείται νομίμως κάθε περιουσιακό στοιχείο, που περιέρχεται σε αυτόν εκ της διαθήκης του εκλιπόντος αγαπημένου πατέρα του Γιώργου Τράγκα, είτε στην Ελλάδα είτε σε οποιοδήποτε άλλο κράτος. Η παντελής έλλειψη γνώσης και ανάμειξής του στον εν γένει επαγγελματικό βίο και δραστηριότητα του πατέρα του συνετέλεσε, μεταξύ άλλων, στη λήψη της οριστικής απόφασης περί αποποίησης της επαχθείσης κληρονομίας. Δηλώνει ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των πάσης φύσεως ελεγκτικών Αρχών. Στη μνήμη του πατέρα του ο εντολέας μας κατέθεσε χθες 6 Ιουνίου 2022, ένα συμβολικό χρηματικό ποσόν υπέρ της Ελληνικής Εταιρείας Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ).
Αθήνα, την 7 Ιουνίου 2022
Ο πληρεξούσιος δικηγόρος
Θέμης Σοφός, Δ.Ν. – Δικηγόρος»
Υπενθυμίζεται ότι, μετά το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, με εισαγγελική διάταξη «πάγωσαν » τα τεραστιας αξίας περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Τράγκα,(καταθέσεις και ακίνητα) και οι κληρονόμοι του δεν μπορούν εκ εκ των πραγμάτων να αποδεχτούν την κληρονομιά του, καθώς θα αντιμετωπίζονταν ποινικά ως αποδέκτες προϊόντων που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook