Η ένταση ανάμεσα σε Σκορδά - Λιάγκα λόγω της Πάτρας.

Εξερράγη η Φαίη Σκορδά όταν η συζήτηση στο Πρωινό έφτασε στον Όθωνα Παπαδόπουλος. Η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη, καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ο γνωστός δικηγόρος χαρακτήρισε την Ρούλα Πισπιρίγκου μαγκάκι.

«Μη με τρελαίνετε! Είπε μαγκάκι την Ρούλα Πισπιρίγκου και όλη η Ελλάδα έφριξε! Δηλαδή τι; Για να μας βγαίνει στην εκπομπή θα τον γλείψουμε; Αλήθεια; Ας μη βγει ποτέ!», είπε έξω φρενών η Φαίη Σκορδά.

«Ο άλλος ο άνθρωπος είναι δημοσιογράφος και δεν κοιμάται τα βράδια και ο δικηγόρος της λέει ότι είναι μαγκάκι!», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Είναι πολύ ευγενής ο Όθωνας Παπαδόπουλος, σε σένα βγαίνει κάθε μέρα. Για εμάς θεωρεί ότι κάνουμε κακό στην πελάτισσά του με το ρεπορτάζ μας. Εμείς από εσένα τον παίζουμε κάθε μέρα. Πες του ότι δεν έχουμε κάτι προσωπικό και τον θεωρώ και καλό ποινικολόγο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Τότε η Φαίη Σκορδά εκνευρίστηκε και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος με τον Γιώργο Λιάγκα:

Φαίη Σκορδά: Μην με τρελαίνετε. Είπε μαγκάκι τη Ρούλα Πισπιρίγκου και όλη η Ελλάδα έφριξε. Δηλαδή τι; Για να μας βγαίνει στην εκπομπή, θα τον γλείψουμε; Αλήθεια; Ας μην βγει ποτέ!

Γιώργος Λιάγκας: Και οι πιο στυγνοί εγκληματίες έχουν το δικαίωμα υπεράσπισης.

Φαίη Σκορδά: Ο άλλος άνθρωπος δεν κοιμάται το βράδυ, είναι δημοσιογράφος και δεν κοιμάται. Και ο δικηγόρος της λέει ότι είναι μαγκάκι.

Γιώργος Λιάγκας: Και ο πιο στυγνός κρατούμενος στην ευνομούμενη κοινωνία έχει το δικαίωμα υπεράσπισης.

Φαίη Σκορδά: Και πρέπει να λέει ότι είναι μαγκάκι και όλη η Ελλάδα να τον θαυμάζει;

Γιώργος Λιάγκας: Έτσι, τσακωνόμαστε, το συνηθίζουμε εμείς. Μην παρεξηγείσαι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook