Η παρουσιάστρια του Alpha επιβεβαίωνε τις φήμες που θέλουν την Αφροδίτη Γραμμέλη να επιστρέφει στον ANT1 και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να τοποθετηθεί για όσα ειπώθηκαν το Σαββατοκύριακο από τη Νάταλι Κάκκαβα με αφορμή τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής, η παρουσιάστρια του Alpha επιβεβαίωνε τις φήμες που θέλουν την Αφροδίτη Γραμμέλη να επιστρέφει στον ANT1 και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Κάτι το οποίο διέψευσε αμέσως η ίδια μέσα από την εκπομπή Όλα Γκουντ με τη Νάταλι Κάκκαβα να μην κρύβει την ενόχλησή της για όσα ειπώθηκαν από την «απέναντι» εκπομπή.

«Από την καναλάρα δεν φεύγει κανείς, μόνο νεκροί. Και τι θα κάνει που μένει εδώ, θα συνεχίζουν οι Γκουντάρας – Κάκκαβα, θα κάνουν κάτι άλλο; Πάντως ήταν πολύ… κόμπρα και η Νάταλι, θέλω να πω δεν έχεις την εμπειρία, αλλά δεν έχεις μεγαλώσει και μαζί με τη Ναταλία», σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Και συνέχισε: «Μη μαλώνετε κορίτσια, μη μαλώνετε, είναι μικρή η τηλεόραση, πέντε κανάλια, τρεις εκπομπές. Στεναχωρήθηκα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook