SURVIVOR: Ο πρώτος αγώνας ασυλίας κρίνεται στις λεπτομέρειες
Στο συμβούλιο του νησιού οι δυο παρέες του SURVIVOR θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους χωρίς να καταφέρουν να βρουν τη μέση οδό.
Το παιχνίδι έγινε πλέον ατομικό και το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε χθες βράδυ με κομμένη την ανάσα, το πρώτο αγώνισμα επάθλου διατηρώντας το SURVIVORστην κορυφή της τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, το χθεσινό επεισόδιο ήταν πρώτο στη ζώνη του με μέσο όρο 24,5% στο γενικό σύνολο του κοινού και 20,9% στο δυναμικό κοινό.
Στο αποψινό SURVIVORέρχεται ξανά η ώρα της ασυλίας! Το παιχνίδι, όμως, αλλάζει αφού κάποιοι δηλώνουν πως πλέον δεν θα ψηφίζουν αγωνιστικά. Κάποιοι άλλοι ξυπνούν με σκοπό να κερδίσουν αυτήν την ασυλία και να προστατευτούν.
Ο καθένας ξεχωριστά θα «παλέψει» για το στόχο του: να φτάσει δηλαδή στον τελικό και να φορέσει το κολιέ της ασυλίας. Ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες κάνοντας τους πάντες να καρδιοχτυπούν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ποιος ή ποια θα κερδίσει την πρώτη ασυλία;
Στο συμβούλιο του νησιού οι δυο παρέες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους χωρίς να καταφέρουν να βρουν τη μέση οδό. Ο Σπύρος Μαρτίκας δε διστάζει, για πολλοστή φορά, να αντιταχθεί στα λεγόμενα του Άρη Σοϊλέδη, όπως επίσης και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.
Ποιος ή ποια θα είναι ο πρώτος υποψήφιος ή η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα;
Δείτε το τρέιλερ:
Ολες οι Ειδήσεις
- Αλεξοπούλου για τη φράση της «το τζάμπα πέθανε»: Η διατύπωση μου ήταν προβληματική – Ζητώ συγνώμη από τους εκπαιδευτικούς (βίντεο)
- Γρηγόρης Αρναούτογλου για την απώλεια της μητέρας του: Θέλαμε πραγματικά να σταματήσει αυτός ο πόνος που βίωνε – Τα συγκινητικά λόγια που αντάλλαξε με τον Αντώνη Ρέμο (βίντεο)
- Ελένη Βουλγαράκη: -“Δεν θα τα αφήσω όλα, έχω παλέψει πάρα πολύ” (βίντεο)
- Αντελίνα Βαρθακούρη για Ελένη Βουλγαράκη: “Έχει έρθει στη θέση μου τώρα να πρέπει να βγει να απολογηθεί” (βίντεο)
- Νορβηγία: Υπό κράτηση ο γιος της πριγκίπισσας διαδόχου λόγω νέων κατηγοριών σε βάρος του λίγο πριν τη δίκη για βιασμό
- Κ. Μητσοτάκης: Το δίλημμα δεν είναι Μητσοτάκης ή χάος, αλλά Μητσοτάκης ή Ανδρουλάκης, ή Ζωή, ή Βελόπουλος
- Εξαφάνιση Λόρας: Νέα στοιχεία για την 16χρονη – Σε Φρανκφούρτη & Αμβούργο οι έρευνες για τον εντοπισμό της – Τι λέει ο ετεροθαλής αδελφό της (βίντεο)
- Δημοσκόπηση Alco: Στις 13 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Από που αντλούν ψήφους Καρυστιανού και Τσίπρας
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook