«Εγώ το είδα στο στόρι της συγκεκριμένης γυναίκας τις φωτογραφίες της Δανάης. Δεν το είπε το όνομα, αλλά το έδειξε», είπε η Ελίνα Παπίλα.

Τις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς για την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τη Δανάη Μπάρκα σχολίασε η Ελίνα Παπίλα σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Breakfast@star».

«Τι έπαθε το παιδί; Εγώ λίγο δεν τον κατάλαβα. Είπε “είδατε να ανέφερε το όνομα της Δανάης;”. Εγώ το είδα στο στόρι της συγκεκριμένης γυναίκας τις φωτογραφίες της Δανάης. Δεν το είπε το όνομα, αλλά το έδειξε», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

Η Ελίνα Παπίλα είπε στη συνέχεια: «Το θέμα είναι ποιος ορίζει τι είναι υγεία και τι δεν είναι. Εγώ εκεί θέλω να σταθώ. Ποιος λέει αν είναι υγιής κάποιος, ο οποίος έχει κιλά, δεν έχει κιλά, έχει μακριά μαλλιά, έχει κοντά μαλλιά. Δεν έχει σχέση!».

«Ποιος ορίζει τι είναι υγιές πρότυπο και τι δεν είναι; Ο καθένας μπορεί να είναι όπως θέλει, να παρουσιάζει τον εαυτό του όπως θέλει και οι άλλοι θα ακολουθήσουν ή όχι αυτό που βλέπουν. Αυτό και τίποτα άλλο», είπε κλείνοντας η Ελίνα Παπίλα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook