«ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ», η πρωτότυπη σειρά ντοκιμαντέρ του OPEN που αποκαλύπτει άγνωστα γεγονότα και κρυφές ιστορίες σχετικά με τη βασιλική οικογένεια, φτάνει στο τέλος της με δύο συγκλονιστικά επεισόδια.

Το Σάββατο και την Κυριακή στις 20.00 θα παρακολουθήσουμε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση όλη την αλήθεια για τον διπλό πράκτορα που δρούσε κρυφά μέσα στο παλάτι, τον Σερ Άντονι Μπλαντ, αλλά και τις επιπτώσεις που είχε η συνέντευξη της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στη ζωή της βασιλικής οικογένειας.

Το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 20:00 η μυστηριώδης ιστορία του διπλού πράκτορα Σερ Άντονι Μπλαντ έρχεται στο φως και δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τη δράση και τους στόχους του.

Ο Σερ Άντονι Μπλαντ υπήρξε καθηγητής στο Κέιμπριτζ, θιασώτης των τεχνών και διπλός πράκτορας που συνεργαζόταν με τη Σοβιετική Ένωση. Κατάφερε να κρατήσει τη θέση του στο παλάτι για περισσότερα από 30 χρόνια.

Η Βασίλισσα ενημερώθηκε για την αποκαλυπτική του εξομολόγηση το 1964, αλλά για ανεξήγητους λόγους ο Μπλαντ έμεινε στο παλάτι για άλλα 15 χρόνια. Μήπως τελικά βρισκόταν σε κάποια μυστική αποστολή που του είχε ανατεθεί από τη βασιλική οικογένεια μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου; Μια ιστορία γεμάτη μυστήριο, που δικαίως δίνει τροφή για σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου στις 20.00 βλέπουμε τις συνέπειες και τον αντίκτυπο που είχε η συνέντευξη της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στο BBC. Μετά το αποκαλυπτικό πρώτο επεισόδιο «Νταϊάνα: H αλήθεια πίσω από τη Συνέντευξη», το οποίο τεκμηρίωνε ότι ο δημοσιογράφος του BBC, Μάρτιν Μπασίρ, παραπλάνησε εσκεμμένα την Πριγκίπισσα, αυτό το σπέσιαλ επεισόδιο εξετάζει τώρα τις δραματικές επιπτώσεις της συνέντευξης στη ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Καθώς η έρευνα για τη νομιμότητα της θρυλικής συνέντευξης του BBC είναι ακόμα σε εξέλιξη και το σκάνδαλο ξεδιπλώνεται, τα αμείλικτα ερωτήματα μπαίνουν ακόμα πιο βαθιά στην υπόθεση και φέρνουν στην επιφάνεια νέες αποκαλύψεις.

«ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ»  σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN,  Σάββατο και Κυριακή στις 20.00.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook