Η Ιουλία βλέπει πως ο άνθρωπος που παντρεύτηκε δεν είναι ο ίδιος και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Mega.

Ο Κουράκος συλλαμβάνει την Αθηνά και αλλάζει πρόσωπο. Γίνεται σκληρός κι αδίστακτος, παρόλο που όλοι του ζητούν να ηρεμήσει και να λογικευτεί. Η Ιουλία βλέπει πως ο άνθρωπος που παντρεύτηκε δεν είναι ο ίδιος και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Mega.

Με την υπόθεση της δολοφονίας, αλλά και με το κύκλωμα ναρκωτικών, ο Κουράκος από καλός, γίνεται ένας αστυνομικός αδίστακτος, που παλεύει για τη δικαιοσύνη, χωρίς να βλέπει μπροστά του την αλήθεια…

Οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι δε θα αργήσουν να ξεσπάσουν. Η Ιουλία αισθάνεται προδομένη και πιεσμένη από αυτή την κατάσταση. Ο Γιώργης επιμένει να κάνουν παιδί, φέρνοντάς τη σε δύσκολη θέση.

Όπως αναφέρθηκε στο Youfly, η Ιουλία αποφασίζει να φύγει από το σπίτι τους, ζητώντας λίγο χρόνο, στην γη της ελιάς. Αναφέρει στον Γιώργη πως εάν μείνει εκεί, οι εντάσεις θα κορυφωθούν. Θέλει λίγο χρόνο να ηρεμήσει και να σκεφτεί.

Έτσι, δίχως δεύτερη σκέψη, μαζεύει κάποια της πράγματα και πηγαίνει να μείνει στο σπίτι του Ιάκωβου, μόνη της. Ο Κουράκος, όμως, δεν ηρεμεί. Θεωρεί πως η Ιουλία τον εγκατέλειψε, επειδή συνεχίζει να βλέπει τον Στάθη.

Οι δυο τους έρχονται ξανά σε ρήξη. Θα καταφέρει να επιβιώσει η συγκεκριμένη σχέση ή το τέλος τους είναι πολύ κοντά; Όλοι στη Μάνη μαθαίνουν για τις εντάσεις τους και αμφιβάλλουν για το μέλλον τους…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook