Η επιστροφή που θα συζητηθεί

Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια συνεργασίας, η Φαίη Σκορδά πήρε την σημαντική απόφαση να φύγει οριστικά από το δεύτερο “σπίτι” της, τον ΑΝΤ1 και να ανοίξει αλλού τα φτερά της. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν συζητήσεις κι από τις δυο πλευρές, εκείνη ήθελε την δική της εκπομπή, ο ΑΝΤ1 όχι και κάπως έτσι οι δρόμοι τους χωρίστηκαν.

Όπως κι να έχει, η παρουσιάστρια με μερικά πολύ συγκινητικά λόγια στο φινάλε της εκπομπής, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες μας, μετακομίζει στον ΣΚΑΙ, όπου έχει θέσει ήδη και το δικό της βέτο.

Το ερώτημα λοιπόν παραμένει το εξής: Ποια θα είναι η γυναίκα που αντικαταστήσει την Φαίη Σκορδά και θα βρίσκεται από την ερχόμενη σεζόν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1, θα παραμείνει στο κανάλι για τουλάχιστον 2 ακόμα χρόνια.

Όπως είναι φυσικά αναμενόμενο, πολλά είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι: Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καραβάτου, Ευαγγελία Αραβανή, Ανθή Σαλαγκούδη, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ωστόσο τα δύο επικρατέστερα είναι αυτά της Δούκισσας Νομικού και της Ευαγγελίας Αραβανή, δυο εντυπωσιακές γυναίκες, που έχουν δοκιμαστεί αρκετά στον ρόλο της παρουσίασης και τον έχουν φέρει εις πέρας με μεγάλη επιτυχία.

Μάλιστα, και οι δύο βρίσκονται πάνω από έναν χρόνο εκτός τηλεόρασης, οπότε μιλάμε για μια δυνατή επιστροφή, που θα συζητηθεί σίγουρα πολύ.

Ποια θα αντικαταστήσει την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό και θα κάτσει δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα

Επειδή όπως είπαμε οι φήμες είναι πολλές, εμείς είμαστε εδώ για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα και να σας αποκαλύψουμε από τώρα ποια από τις 2 γυναίκες θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Πρωινού.

Πράγματι, “κονταροχτυπιούνται” αρκετά, μιας και οι δύο είναι αρκετά πετυχημένες σε αυτό που κάνουν, ωστόσο η Ευαγγελία Αραβανή είναι όπως όλα δείχνουν η εκλεκτή και αυτή που θα μας κρατάει παρέα τα πρωινά, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1!

Πηγή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook