Η ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι απαραίτητη για να κυκλοφορείς νόμιμα και κυρίως με ασφάλεια.

Οι περισσότεροι οδηγοί, βασίζονται σε δύο παράγοντες για να πάρουν την τελική τους απόφαση: το κόστος της ασφάλειας και τις καλύψεις που προσφέρει στον ιδιοκτήτη. Επιλέξαμε τα 5 πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων στην Ελλάδα και σου παρουσιάζουμε το χαμηλότερο ετήσιο κόστος της ασφάλειάς τους για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία.

OPEL CORSA 2015 1300CC DIESEL

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ξεχωρίζει για το νεανικό του στυλ και την άνεση στην οδηγική αίσθηση που προσφέρει. Γνωρίζεις όμως πόσο στοιχίζει να το ασφαλίσεις; Οι τιμές στις ασφάλειες αυτοκινήτων, διαφέρουν με βάση την περιοχή και την διάρκεια του συμβολαίου. Ας δούμε από που ξεκινάει το ετήσιο κόστος ασφάλισης του Opel Corsa 2015 1300CC DIESEL, στην βασική ασφάλεια, στην μικτή ασφάλεια και στην ασφάλεια πυρός/κλοπής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Επαρχία.

Businessman hand drawing an umbrella above a family car concept for car insurance, protection, security and finance

TOYOTA YARIS 2015 1400CC DIESEL

Ο μοντέρνος σχεδιασμός και ο εύκολος χειρισμός του, το καθιστούν αγαπημένη επιλογή ειδικά για τους νέους οδηγούς. Στον πίνακα που ακολουθεί, θα δεις πώς διαμορφώνονται οι τιμές του ετήσιου πακέτου ασφάλισης του Toyota Yaris 2015 1400CC DIESEL, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Επαρχία.

VOLKSWAGEN GOLF 2015 1600CC DIESEL

Αποτελεί σταθερή αξία στα μικρομεσαία αυτοκίνητα εδώ και πολλά χρόνια καθώς συνδυάζει ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις. Οι ιδιοκτήτες του, επιλέγουν να το ασφαλίσουν για να κυκλοφορούν άφοβα και να είναι προετοιμασμένοι οτιδήποτε κι αν συμβεί. Από που ξεκινούν όμως οι χαμηλότερες τιμές στα ετήσια πακέτα ασφάλισης για το Volkswagen Golf 2015 1600CC DIESEL;

FORD FIESTA 2015 1500CC

Το Ford Fiesta 2015 1500CC, είναι αναμφίβολα αγαπημένο μοντέλο των οδηγών στην Ελλάδα χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό και τις επιδόσεις του. Η ασφάλειά του, είναι το κύρια προτεραιότητα των ιδιοκτητών του. Στην επαρχία το κόστος της ετήσιας ασφάλειας του συγκεκριμένου μοντέλου είναι μικρότερο από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Δες αναλυτικά από που ξεκινούν οι χαμηλότερες τιμές σε όλους τους τύπους ετήσιας ασφάλισης.

Authoritative person sitting in front of gray background. His face is showing. Insuring the vehicle safely. Car insurance protects any damage to the vehicle. The hand of the person wearing the white shirt prevents the boards from damaging the falling vehicle.

OPEL ASTRA 2015 1400CC

Είναι από τα πιο μεγάλα στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων και επιλέγεται από πολλές οικογένειες που φυσικά το ασφαλίζουν για να κυκλοφορούν νόμιμα και με ασφάλεια. Οι χαμηλότερες τιμές ετήσιας ασφάλειας για το Opel Astra 2015 1400CC, ξεκινούν από:

Είσαι ιδιοκτήτης ενός από τα παραπάνω μοντέλα; Τότε τώρα γνωρίζεις τις χαμηλότερες τιμές ετήσιας ασφάλισης και μπορείς να κάνεις την ιδανική επιλογή για το αυτοκίνητό σου. Ακόμη κι αν διαθέτεις κάποιο άλλο μοντέλο αυτοκινήτου, με απλά βήματα μπορείς να συγκρίνεις τιμές online, να μάθεις για τις καλύψεις που σου προσφέρει το κάθε πακέτο ασφάλισης και να δεις το κόστος της ασφάλειας για το αμάξι σου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook